Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] GP Gladormt2 + voice commentary :)

Andraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cześć. Ostatnio spodobał wam się mój filmik, więc postanowiłem zrobić kolejny <3 Wyszedł chyba nieco gorzej, ale to do was moi mili należy ocena. Serdecznie zapraszam do oglądania. Powinienem sobie odpuścić, czy może kontynuować nagrywanie? Oceńcie! :)

Polecam oglądać w HD

Opublikowano

Masz naprawde fajny glos :D Calosc wyglada calkiem niezle :P. Mi sie podoba.

40ac0c32bdc17.jpg

Potrzebujesz Sygnaturki, avatara, tapety lub jakies innej graficznej rzeczy?

Pisz na PW.

Opublikowano

0.o

Nie sądziłem, że mój głos może się komuś podobać :P

Takie komentarze motywują do pracy, aż chce się robić nowe filmiki :)

Gość daronian
Opublikowano

Heh... szumisz trochę, ale fajnie to wszystko wygląda. Naprawdę dobre efekty i muzyczne i przy filmie. Oby tak dalej!

Obejrzałem to w przyśpieszeniu, bo nie widziałem sensu w tym, abym oglądał to co już widziałem.

Jednak serwera nie polecam. Miałem GM, zrobiłem przedtem najlepszą archerkę w shinsoo, co się okazało?

DarkSince zmienił zdanie i nie chciał mnie w teamie banując wszystkie konta. Ninja i kilkanaście nocek poszło.... -.-

Opublikowano

Hmm.. Nikt już się nie chce wypowiedzieć? ;P Miło, że są pozytywne oceny i komentarze, ale dla 30osób, które zobaczą ten film chyba nie warto tego robić jednak ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...