Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vayne i rankedy

Scre3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niee, Morganę ,Lee Sina / shaco ,kassadina najlepiej :> Vayne rzadko

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

nigdy w zyciu nie widzialem zeby ktos banowal vayne..

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

banowana byla pare miechow temu, a teraz sie banuje shen/morg/naut/ahri/alistar/jax/ww/darius

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

nie, nie ma praktycznie zadnego cc oprocz tego odepchniecia z E wiec jest srednio przydatna, jedyny jej plus to duzy dmg i speed na ulti.

Opublikowano

kazdy ad carry jest papierowaty -.- i o to chodzi, poprostu vayne nie banuja bo nie stanowi jakiegos wielkiego zagrozenia, juz ulti ashe jest lepsze bo potrafi zestunowac caly team na 2s. wgl ad carry sie prawie nie banuje bo wszystkie sa do siebie podobne.

Opublikowano

kazdy ad carry jest papierowaty -.- i o to chodzi, poprostu vayne nie banuja bo nie stanowi jakiegos wielkiego zagrozenia, juz ulti ashe jest lepsze bo potrafi zestunowac caly team na 2s. wgl ad carry sie prawie nie banuje bo wszystkie sa do siebie podobne.

Jaja sobie robisz? Na high elo game banują Urgota bo to nie dość że robi się pod tanka to i tak ma dmg z full range

Co do topicu :

Vayne może być banowana na low elo game czyli 1200 -1300 ELO

Opublikowano

Na high elo urgot to perma ban, więc nie mów głupot. Ja nim tera carruje se elo, nie ma to jak carrowanie elo champem, o którym każdy na tym elo myśli "urgot? Co to w ogóle jest/toż to gówno jest" spam q na super range, 4x cc, niezwykła wytrzymałość nawet bez survi itemów (ult+shield) a ponadto super przydatny dla teamu (zamiana pozycji z ich ad carry=wygrany tf, ulti pomaga także przy gankach junglera). Ogólnie op op op op and one more time op. Mam nadzieję, że nerf będzie niewielki

Opublikowano

Vayne jest ad carry bardzo prostym do skontrowania chodzby gravsem tak jak kolega wyzej powiedzial czesciej banuje sie urgota ktory ma z dupy survi + wielki range

Na high elo urgot to perma ban, więc nie mów głupot. Ja nim tera carruje se elo, nie ma to jak carrowanie elo champem, o którym każdy na tym elo myśli "urgot? Co to w ogóle jest/toż to gówno jest" spam q na super range, 4x cc, niezwykła wytrzymałość nawet bez survi itemów (ult+shield) a ponadto super przydatny dla teamu (zamiana pozycji z ich ad carry=wygrany tf, ulti pomaga także przy gankach junglera). Ogólnie op op op op and one more time op. Mam nadzieję, że nerf będzie niewielki

Dokladnie vayne jest bardzo prosta do skontrowania chodzby gravsem a urgot CC + survi + range = OP
Opublikowano

Ja grałem już 3 rankedy pod rząd, w których zbanowali Vayne. Chyba boją się jej anty-tankowatości, ponieważ nakładanie 3 z W jest boskie na tanków i jeszcze true DMG. Ale tak w early jest papierkowata, raz nią grałem i w tamtym team'ie wzięli Poppy + Soraka, a ja + nunu, podszedłem do dalszego creep'a, a tu mnie Poppy jeb stun do ściany + Q i już miała kill'a... Wygrali tą grę z Poppy AD Carry.

wobqx.jpg
Opublikowano

Vayne na low elo nie jest banowana , bo mało kto potrafi nią grać , przeciwnie z high elo ~ Ludzie przeważnie postacie opcykane więc jeśli wiedzą , że wcześniej ktoś chce picknąc właśnie mogą ją zbanować . Krótko : grasz śmiało ;}

01126666380217922511.gif

Opublikowano

Dokładnie tak jak UP@ Vayne na low elo nie jest banowana bo ledwo kto umie nią grać , nawet jeżeli ktoś ją spickuje to graves spokojnie wykontruje vayne

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

czułem ze zara ktoś sie dojebie do urgota. składając go w stylu manaume, frozen heart, banshee itd. robicie z niego offtanka a nie ad carry...

wiec nie czepiajcie się tutaj mojego zdania, ze kazdy ad carry jest papierowaty bo to prawda.

pozatym urgot z takim tankowatym buildem napewno nie ma takiego dmg jak np. vayne full ad.

down i down2

śmieszni jestescie, zostawie to bez komentarza.

urgot dmg > vayne? chyba cie jebie na łeb, vayne ze swoim ultem zadaje chyba najwiekszy dmg ze wszystkich ad range...

Opublikowano

czułem ze zara ktoś sie dojebie do urgota. składając go w stylu manaume, frozen heart, banshee itd. robicie z niego offtanka a nie ad carry...

wiec nie czepiajcie się tutaj mojego zdania, ze kazdy ad carry jest papierowaty bo to prawda.

pozatym urgot z takim tankowatym buildem napewno nie ma takiego dmg jak np. vayne full ad.

Wanna 1 vs 1? Urgot ma w chuj dmg nawet nie mając itemów pod AD. Dlaczego bo wystarczy nastackować manamuna . A jeśli według ciebie urgot to AD OFFTANK to idz na boty grać

Opublikowano

Omg frozen heart głównie dla cdr. Urgot nawet bez survi itemów może tankować przez 3sekundy (dodatkowe 130resów po ulcie).

Jak zobaczyłem ostatnie zdanie to jebłem z krzesła. Dobra robimy porównanie

U-urgot

V-vayne

Harass- u>v

Survi-u>v

Pomoc dla junglera- u>v

Cc-u>v

Dmg-u>v

Przydatność w tfie-u>>>>>v

Carrowanie gier-u>>>>>>>>>>v

A do tego urgot 2x tańszy.

Masz takie o nim pojęcie jak przeciętny low elo (np. Wczoraj myśleli, że trolluje pickając urgota na ad carry "omg urgot is ap mid champion noob")

Pozatym taki urgot prawie sam carruje gre, a vayne? Tanka nie ma, focus, death w max 1s

Anything else abour urgot vs vayne???

Opublikowano

Urgot odpada w late game jako ad carry z racji swojego malego zasięgu AA, a jeżeli ulti uzywasz do inicjacji na AD Carry wystarczy ze zloży on QSS. W związku z tym po 30 minucie twój team gra praktycznie bez ad carry, a przeciwny zaczyna miażdżyć ze względu na to, że złozył juz swoje przedmioty. Nie możesz mówić, że urgot jest lepszy od vayne w kazdym aspekcie, ponieważ w late game Vayne>>>>>>>>>>>>>Urgot. Po prostu grając urgotem musisz wygrac przed 30 minutą, a z retardami solo Q nie jest to takie łatwe. Peace Out

Opublikowano

Urgot odpada w late game jako ad carry z racji swojego malego zasięgu AA, a jeżeli ulti uzywasz do inicjacji na AD Carry wystarczy ze zloży on QSS. W związku z tym po 30 minucie twój team gra praktycznie bez ad carry, a przeciwny zaczyna miażdżyć ze względu na to, że złozył juz swoje przedmioty. Nie możesz mówić, że urgot jest lepszy od vayne w kazdym aspekcie, ponieważ w late game Vayne>>>>>>>>>>>>>Urgot. Po prostu grając urgotem musisz wygrac przed 30 minutą, a z retardami solo Q nie jest to takie łatwe. Peace Out

I następny... 99% dmg urgota to Q, które ma 1000range(z E więcej) + qqs z tego co pamiętam mie uchroni przed reversem tylko przed "stunem"

Ps skoro nie możesz tą vayne wycarrować z retardami gry to może po prostu jest słaba? Urgot zrobi 594818484261451144x więcej wszystkiego niż vayne. Skoro wg was urgot nie ma dużego dmg to po kiego chuja jest perma banem/first pickiem na high elo.

Ps ja z tymi "retardami z elohell" w 2 na 3rankedy win przed 30minutą

(ostatnio w 18 się udało skończyć). Pozatym urgot na solo vs 2 może nawet pushować bez problemu (ostatnio tak zrobiłem) co pozwala robić double jungle przez pierwsze 3-5min + wyższy lvl

down i down2

śmieszni jestescie, zostawie to bez komentarza.

urgot dmg > vayne? chyba cie jebie na łeb, vayne ze swoim ultem zadaje chyba najwiekszy dmg ze wszystkich ad range...

Better unistall this game... Please! Dobra odpali ulta i wali kryty po 2xxx dmg. Urgot robi na nią ulta i ginie w 0.5sek bo się 4 na nią rzuci. Urgot ma po 250+resów przez 3 sek. Robi E, odpala W i spamuje na ślepo Q= tf wygrany w 4-6sek. Idź se graj tą useless vayne vs op urgot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...