Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] ADRES TS3 BIGPOINTU !

Kupas512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to już było gdzieś więc po co to wstawiasz? I tak się nie zalogujesz to raz , na TS Cie zbanują i nic tam nie ma to dwa, a trzy filmik jest jakiegoś hiszpana...

Opublikowano

@up wiem , że hiszpana

Nie wiem czy gdzieś to było więc wstawiłem nie siedze tu 24/7 jak dzieci NEO;p

WojakPL

Opublikowano

na epvp bylo ts'a znalem od dawna ale hasla nie ;/

takie tam z ts'a :D

<13:09:18> Trying to resolve hostname ts3.bigpoint.net

<13:09:19> Trying to connect to server on ts3.bigpoint.net

<13:09:20> You are banned permanently.

Opublikowano

mnie wzieli, zapytali na kogo czekam, odpowiedzialem ze ktos mnie prosil zebym wszedl ale nie wiem po co, gdziecznie odpowiedzieli ze mnie znowu przerzucaja na poczekalnie, a potem dostalem bana od jakiegos franca ;]

Opublikowano

o widzę ze pieski nawet tu forum odwiedzają stale

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

bombę wam siedzibe puścić

Opublikowano

Jedzie od ciebie na odległość ze ty z supportu,dali ci misje za 40k uri abyś szczelał z ucha?

Opublikowano

Jedzie od ciebie na odległość ze ty z supportu,dali ci misje za 40k uri abyś szczelał z ucha?

"szczelał" hmmm ciekawe.... tekst prostaka który nie potrafi nic innego tylko siać zamęt. Żenada

Opublikowano

czy Ty tylko tutaj jesteś taki rozgarnięty? bo jeśli w życiu też to współczuję

Opublikowano

Jeżeli dyskusja nie będzie trzymała poziomu, tylko nadal będzie flejm to temat zostanie zamknięty, a autorzy flejmu odpowiednio nagrodzeni.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

kolejne "super sensacje" ? <hahaha>

raz że już było dawno i nie jeden raz... a dwa co po takich "hitach" skoro albo dostajesz bana po chwili albo nie możesz nic zrobić bo hasła nie ma ? - phiiii... ZEROOO przydatności takich danych...

jak dajecie to dajcie coś konkretniejszego a nie skopiowane nie przydatne starocie albo jak wczesniej jakies screeny na których z daleka widac podróbe :D

do wakacji coś ciekawszego będzie czy takie z was "hackery" ze już nic lepszego nie dacie rady ? <wyśmiewacz>

kraxa translator coś ci siada albo słownik zgubiłeś (czekam aż będziesz sie pluł bo lubie patrzeć jak się topicie we własnym jadzie ^^ )

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...