Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien dylemat, jaki jezyk programowania wybrac? ostatnio zaczolem sie uczyc C++ ale nic z tego nie kapuje, mialem doczynienia z delphi i wydaje mi sie bardzo proste. Nie wiem co wybrac, wiec zadaje pytanie.

Co lepsze C++ czy Delphi? Czym sie Charakteryzuja?

PS. Mysle ze to dobry dzial:) profesionalisci prosze o wypowiadanie sie :)

Opublikowano

jest jeszcze C# (i choc Microsofta, to podobno b dobry) osobiscie nie miałem wiele wspolnego z tym jezykiem ale moze warto poczytać.

C++ vs Delphi, jak juz nie raz pisałem, delphi jest do zabawy, mozemy w nim jakies małe proste programy napisać. Jeżeli myślimy o czymś poważniejszym (np w przyszłości na tym zarabiać) to obowiązkowo C++

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

A naprzyklad jesli chodzi o tworzenie hackow do maplestory? ;) lub innej gry typu: Warrock lub bawienie sie w gta. xD

Opublikowano

W delphi mozesz zorbic jakies proste, ale poniewaz delphi wolne jest, c++ jest bardziej zalecane (tym bardziej jezeli wymagane jest od bota natychmiastowa reakcja, jak np healbot itp)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

jeśli to czyta zedax to wiadomość do niego on zadaje pytanie i dobrze trafił bo nie jest debilem i nie pcha sie w morze licząc że dostanie gotowca a potem udawa że to jest w całości jego chce poznać język a potem robić.

TAK.chociaż jak się uprzesz to możesz zrobić coś fajnego nawet w delphi

Opublikowano

Jeżeli nie czaisz nic z C++ to mozesz spróbować delphi, które powinno Ci troche "otworzyć oczy" na programowanie.

Opublikowano

Ok wielkie dzieki :)

@edit

Mam jeszcze takie pytanko taki "Ecstatic Trainer" lub "Spencer's" w czym jest napisany? :P

• Dodaj nową pozycję...