Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] E-100 czy MAUS

Mrs.killer

E-100 czy maus  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. E-100 czy MAUS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma co się wiele rozwodzić, zależy kto co lubi. Ja stawiam sobie lepsze działo i słabszy pancerz E100 nad słabsze działo i mocny pancerz Mausa

Opublikowano

wolisz niszczyć czy przeżyć?

e100-niszczy ale szybciej pada

maus-słabsze działo ale to jeżdżący bunkier

chociaż moim subiektywnym zdaniem e100 ma lepszy pancerz

Opublikowano

Trzeba jednak zwrócić uwagę na to, że działo 150mm w E-100 ma jedynie 230penetracji (podobnie jak bl-9), co czasem nawet przy dobrym wymierzeniu może ledwie zarysować wroga. Mimo to jakoś bardziej obawiam się E-100 jako wroga niż Mausa i sam zamierzam go odblokować. ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

e100 jest maszyną na CW. Niestety swój potencjał okazuje przy gold ammo, którego się na randomy nie używa. Dlatego właśnie na randomy lepszy jest maus którego pancerz/hp stwarza z niego trudnego przeciwnika/blockera/defendera. Niestety na e100 rozegrałem tylko 3 bitwy(jedną z gold pestkami, wszystkie 3 na najlepszym dziale) a maus się jeszcze przez moje ręcyma nie przepałętał mogę się o nich wypowiadać jako o wrogach.

Opublikowano

Nie grałem żadnym z nich, ale mogę powiedzieć tyle :

Maus to kupa żelaza z zamontowaną wyrzutnią piłeczek, powolny i nudny.

E-100 jest szybszy, nie najgorzej opancerzony, działo daje popalić.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...