Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania i szukam bota, hacka

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam działającego bota/hacka który ekspi, wystarczy żeby ekspił chociarz Profesje.

Pytania:

-Wojownik czy Łucznik? chcę być silny, szybki,i nie chcę tak dużo razy dedać, Kto ma bardziej efektowne skille Wojownik czy Łucznik

ale rozchodzi mi się tutaj o wszystkie Postacie związane z tymi 2 Profesjami, Nie rozumiesz? np. jak wybrałem wojownika to wszystkie postacie w góre czyli następne SP.

Czyli którą postać wziąść? chcę być silny,szybki (tak jak już mówiłem) nie chcę tak dużo padać i chcę mieć efektowne skille (wliczając Wszystkie sp Łucznika lub wojownika)

Opublikowano

tyle że ten bocik nie jest nawet po angielsku/polsku!

nie znam tego języka, pomożesz?

Opublikowano

Bot jest po niemiecku. Wystarczy tłumacz google

translate.google.pl

i tłumaczyć sobie każdą opcję.

A, jeżeli chodzi o bota to polecam :

http://www.mpcforum.pl/topic/597422-botnostalebot-v12/

sam z niego korzystam i jestem bardzo zadowolony. :)

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Od botow/hackow itp. jest poddzial.Polecam Ci woja poniewaz jestes newbie, nie ma ogromych dmg ale nie bedziesz gryzl ziemii co piec minut.Lucznik? Calkiem spore dmg, ma tez jak to ujac, moze tak standardowa ilosc HP ale na poczatku nie bedzie Ci latwo.Wojem MI gralo sie jednak latwiej niz lucznikiem.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...