Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS2][Pytanie] dwa pytania

TOMIxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yoo. Mam dwa pytania co do PS2 slim 9004.

1. Czy da się przerobić konsole wypalonym na płyte swap magiciem 3.8, jeśli nie to jak to zrobić?

2. Jak połączyć się z netem, bo po coś wejście jest...^^

Za pomoc będą lubisie i 5.

Nauczmy Dzieci NEO dawać LUBIĘ TO!

To nic nie kosztuje, a motywuje -.^

Opublikowano

Yoo. Mam dwa pytania co do PS2 slim 9004.

1. Czy da się przerobić konsole wypalonym na płyte swap magiciem 3.8, jeśli nie to jak to zrobić? - Pobranym SM z neta nie, musisz mieć oryginalne płyty SM + zaślepki, przy użyciu SM możesz sobie wgrać FMCB na memorkę

2. Jak połączyć się z netem, bo po coś wejście jest...^^ - Normalnie, podłączasz kabel i konfigurujesz o ile konsola sama za Ciebie tego nie zrobi ;) w przypadku gier od firmy Sony będziesz potrzebował specjalnej płyty aby się zarejestrować, jak to zrobić to masz dołączone na kartce w zestawie z konsolą

Za pomoc będą lubisie i 5.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jaki kurwa kabel jak tam jest specjalne wejscie, do ktorego rzeczy musialem sciagac z Holandii i pierdolic sie z tym 2 miesiace.

A co do SM to nie musi byc oryginalny bo ja tylko piraty uzywam...

gallery01843468.png
Opublikowano

Jaki kurwa kabel jak tam jest specjalne wejscie, do ktorego rzeczy musialem sciagac z Holandii i pierdolic sie z tym 2 miesiace.

A co do SM to nie musi byc oryginalny bo ja tylko piraty uzywam...

Specjalne wejście jest do fata żeby podłączyć Network Adapter, tutaj jest mowa o slimie gdzie podłączasz zwykły kabel sieciowy... czytaj ze zrozumieniem!

aby odpalić piraty SM musi być oryginalny!

tak się zastanawiam czy Ty w ogóle masz PS2 i SM czy tylko wpadłeś tutaj trollować?

Opublikowano

A czytalem ze mozna isc do kumpla z memorką i jak on ma przerobioną to coś tam zrzucamy potem odpalamy u siebie i mamy przerobioną, prawda to?

Opublikowano

A czytalem ze mozna isc do kumpla z memorką i jak on ma przerobioną to coś tam zrzucamy potem odpalamy u siebie i mamy przerobioną, prawda to?

tak, jeśli kolega ma przerobioną konsolę to wystarczy Ci tylko memorka i pobranie plików z neta

Opublikowano

A słyszałem też, że na tej wersji konsoli ten dyg z memorką raz działa, a raz nie. To prawda?

Opublikowano

Tak, w tej kwestii jeszcze nic się nie zmieniło i już raczej nie zmieni, na modelu który posiadasz FMCB nie będzie działać, też oczywiście nie ma czym się zamartwiać, większość programów z FMCB można pobrać w jednej paczce i wgrać na płytę CD, którą bez problemu wystartuje Swap Magic nawet w wersji 3.60 :)

Opublikowano

Problem w tym, że swap magic jest troche drogi. Dzisiaj dałem karte kumplowi, jego kumpel sie tym zajmuje i ma zrobić. Zobaczymy :) Dziękuje za wypowiedzi

Opublikowano

Problem w tym, że swap magic jest troche drogi. Dzisiaj dałem karte kumplowi, jego kumpel sie tym zajmuje i ma zrobić. Zobaczymy :) Dziękuje za wypowiedzi

bez problemu za 35zł kupisz w wersji 3.60 która starcza w zupełności

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...