Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spearhead, czy opłaca się kupić?

Kacapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy opłaci mi się kupno nowego statku spearhead za 45k uri tylko i wyłącznie do bocenia? Obecnie latam leonkiem na x-2. Używam boxybota do skrzynek. Wyposażenie mam bardzo słabe ;/

reklama

Opublikowano

Myślę, że tak... Im jesteś szybszy tym bardziej wydajnie zbierasz boxy :). W pierwszej kolejności zrób sobie full speed :)

Opublikowano

Witaj ja bym ci polecił Venge . Ponieważ ma o 80k hp więcej , 10 spida więcej od "

spearhead" . Może vega ma o 2 generatory mniej ale da sie to przeboleć .

Ogólnie mówiąc nie polecił bym ci "

spearhead"

Opublikowano

Witaj ja bym ci polecił Venge . Ponieważ ma o 80k hp więcej , 10 spida więcej od "

spearhead" . Może vega ma o 2 generatory mniej ale da sie to przeboleć .

Ogólnie mówiąc nie polecił bym ci "

spearhead"

mylisz sie... ten statek ma 10 speeda wiecej niz vega jest to aktualnie najszybszy statek w darkorbit :)

lepszy jest ten statek ( o trudnej nazwie :D ) pech ze ma malo zycia ale juz go goliath nie dogoni :) vega tez ma male problemy :)

Opublikowano

Hmm nawet jesli bedzie szybszy o te 30 spida to i tak to mu nic nie da ... Nawet jesli

spearhead bedzie powoli gubił Goliata za sobą to i tak nie zdoła uciec ...

spearhead spadnie na 3-6 hitów od Golca ... (Mam na mysli dobrych graczy których jest naprawdę dużo )

Opublikowano

tyle ze spearhead ma jeszcze umiejetnosci np kamuflaz ktorego nie da sie namierzyc wiec wiesz do boxów lepiej spearhead podkrec promerium i szybko ci sie zwroci.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

@Up właśnie, że na boty ten kamuflaż nie działa... czytaj dokładnie... jest napisane, że gdy zbierzesz skrzynkę,

lub cokolwiek innego, twój kamuflaż staję się bezużyteczny...

a co do zwrotu uri, to lepiej vegę za 20mln kr kupić, to szybciej się zwróci i jeszcze dużo zarobisz :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

Najpierw kup napędy - to główny priorytet na początku. Potem możesz myśleć o innym statku, ale ja wolę zostać przy vedze.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

vege lepiej( bedzie na potem) ja mam spearheada kupionego i wiele wiecej nie zbiera;d ogolnie ten statek jest do niczego nie przydatny tylko uri w bloto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...