Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry szukam

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak znowu. Nie mieszać tego z tematem Gra na urodziny. Więc szukam porządnej gry która zadziała na tym http://imageshack.us/photo/my-images/841/beztytuufik.png/. Oczywiście ma być długa i fajna a nie taka że przeleziesz w jeden wieczór. Każdy typ może być prócz survival horror. Najlepiej typu mass effect.

P.S mogłem po prostu kupić mass effecta no i kupiłem. Za 50zł dwójkę i oczywiście przy moim szczęściu nie chce się uruchomić.

Opublikowano

Enemy Territory Quake Wars - całkiem podobne

Starship Troopers - to raczej Ci pójdzie ale znajdziesz tylko w necie bo dosyć stara gierka.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Quake wars nie ma szans. Za chwilę podam parametry ale jestem nie na moim komputerze tylko na laptopie taty bo ojciec oblega komputer. Jedyne co pamiętam to procesor 1.3 ghz karta 328 mb windows xp home edition sp3.

Opublikowano

Mam gdzieś san andreasa z torrentów. Assasin's creed nie wiem ale powinno wejść chyba. A co do Prince of Persia to nie lubię gier w których gonisz i siekasz potwory.

Opublikowano

Battle Field 3 , WolfTeam , World of Warcraft , a gdy się naprawde nudzisz to Metin2.

Opublikowano

Przestaję wierzyć w społeczeństwo. Ty naprawdę myślisz że battlefield 3 mi wejdzie?! A co do tych innych gier to wolę coś z singlem.

Opublikowano

Tibia,Margonem,Diablo 1/2,Mythos,COD 1/2,GTA 1/2/3. Niektóre multi ale koko spoko.

PS. Po cholerę spamujesz jakbyś sam nie mógł posprawdzać? Liczysz , że ktoś za Ciebie coś zrobi ? Pełno tego na forum jest , wymagania to nie łaska sprawdzić ?

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

Brat gra w jakąś grę Dark Sector, może Ci się spodoba, chodzisz jakimś Agentem czy coś i zabijasz ludzi.

Jest tryb Single Player. Zresztą oglądnij sobie jakieś video z tej gry na YouTube :P

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

HatersGonnaHate, może i jest tego dużo ale tam ludzie wymagają czego innego a ja komputer bardzo słaby mam i takich gier nie podają.

Dark Sector powiadasz? Możliwe, możliwe... Trudno mi to będzie określić czy wejdzie iż na systemrequirementlab nie ma tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...