Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PvP/PK/Punkty Rangi

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co z tego? ON sie zrespi po 5 sekundach i dalej bedzie nawalał, a ja 2k w plecy. bezsens. Niby traci sie tam troche expa, ale to są drobne.

Przykład- dropek do M2. Po co CI na takim ranga? Metki Twoje, a koleś raczej po jednym zabiciu nie będzie wstawał i dalej ksuł. No chybą, że jest botem, bądź totalnym bezmózgiem. Bo tacy się też zdarzają.

Opublikowano

Przykład- dropek do M2. Po co CI na takim ranga? Metki Twoje, a koleś raczej po jednym zabiciu nie będzie wstawał i dalej ksuł. No chybą, że jest botem, bądź totalnym bezmózgiem. Bo tacy się też zdarzają.

Resp to tam masz po kilku sekundach, a po deadzie nic sie nie traci, wiec rownie dobrze mozesz go ladnie poprosic, ten sam efekt.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Resp to tam masz po kilku sekundach, a po deadzie nic sie nie traci, wiec rownie dobrze mozesz go ladnie poprosic, ten sam efekt.

Miałam tam dropa przez dłuższy czas i wierz mi, wiem co mówię. Prosić to sobie możesz kowala żeby ulepszył na +2 i oczekiwać spełnionej prośby, ale ludziom powiesz a i tak będą bić, dając bezczelny argument "mi też ksują" ;)

Opublikowano

Chodziło mi o to, że zabicie kogoś, da tyle samo co poproszenie, bo i tak ten ktos zrespi sie po chwili nic nie tracąc

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Bijesz metka z bojowca, włączasz wolny, gdy pojawia się nachalny osobnik-i dedasz go przy okazji. I tak parę razy, dopóki nie odejdzie. więc powiedz mi, kiedy ten nasz kochany kolega będzie miał czas, żeby wstać, ogarnac pż i bić metka? :D chyba tylko ktoś naprawdę zdeterminowany by się na coś takiego pisał.

Opublikowano

Nie wiem po co ta dyskusja tyle trwa, chyba żeby niektórzy nabili sobie posty.

Jeżeli kogoś zabijesz na wolnym (np. dla zabawy) to ranga Ci ucieknie, gdy będziesz miał ją na minusie i będziesz miał 50 lvl+ to, gdy ktoś Cię zabije na trybie agresywnym - wylatuje z Ciebie przedmiot.

Jeśli Ty widzisz kogoś z rangą na minusie, klikasz ESC, opcje i ustawiasz tryb agresywny po czym pochodzisz i go lejesz. (żadna ranga w tym przypadku Ci nie ubywa)

Gdy zabijesz kogoś z innego królestwa (czy frakcji, jak to nazwałeś) to nic nie dostajesz... =)

To nie Tibia, czy Minecraft, a temat do zamknięcia.

Opublikowano

Jak kogoś zabijesz pare razy, to tak jak pisali wcześniej, gościu zanim wstanie i ogarnie HP już znowu będzie leżał czyli cały drop zgarniasz Ty.. on niby nic nie traci ale dropa też nie zyskuje :)

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Z twojego królestwa jak ma range na - to może coś wypaść.

Z innego królestwa tez jak ma range na - może coś wypaść. Ale jak ma norm range itp to nic nie wypadnie za zabijanie graczy z innego królestwa nie spada Ci ranga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...