Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oceny czyli mózg rozjebany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam oceny z fizyki 2,1,3,4,5 i niezaliczony 1 semestr( pani zgubiła test "zaliczający" ) i wystawiła mi jeden na dwa. Czemu?

Czy to wogle możliwe oceny to tak 4,5 kartkówka 2 kartkówka 1 praca klasowa 3 diagnoza całoroczna.

Opublikowano

2 powinna ci wstawić chyba że źle się zachowujesz na lekcjach gadasz itd. to ma prawo , a jeśli nie to zapytaj się.

Co do sprawdzianu zgłoś do wychowawczyni lub dyrektora.

logo1.png
Opublikowano

2 powinna ci wstawić chyba że źle się zachowujesz na lekcjach gadasz itd. to ma prawo , a jeśli nie to zapytaj się.

Co do sprawdzianu zgłoś do wychowawczyni lub dyrektora.

Sprawdzian pisze jutro znowu !

Nie raczej jestem spokojny.

Opublikowano

Bo nauczyciele tak wystawiają. Bo jest szansa, że jak np. do końca roku dostaniesz jeszcze 3 pały to może ci na koniec jedynka wyjść. Więc nawet jeśli ci wychodzi teraz 2 to stawia 1/2, żebyś wiedział, że musisz się starać i takie tam bzdety...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mogła .

Ja mam nauczycielkę od niemca ja ją lubię reszta klasy też ale jak pytała kolegę z czasu przeszłego mial 3 a dostał gola to wstawiła mu 1/2

TEACHER LOGIC

Mogą wszystko ... mi nauczycielka od chemii dała 2 a wychodziło 3 dlatego że leżałem w szpitalu

Opublikowano

To możliwe. PS. Zaniżają Ci narazie ocene, szczerze z takich ocen poprawiając jedynki i łapiąc po drodze jakąś 3-4, możesz mieć dostateczny na luzie..

Ja nie mam paska i z fizyki mam wystawione 4 z ocen 5,5,5,4,4. Sprawiedliwośc ;)

Opublikowano

To możliwe. PS. Zaniżają Ci narazie ocene, szczerze z takich ocen poprawiając jedynki i łapiąc po drodze jakąś 3-4, możesz mieć dostateczny na luzie..

Ja nie mam paska i z fizyki mam wystawione 4 z ocen 5,5,5,4,4. Sprawiedliwośc ;)

Może 5 z kartkówek a 4 z klasówek ? :P

@top

Ty sie ciesz, jak pała z klasówki to u mnie byś miał 1.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

spytaj czy nie możesz przkładowo zrobić jakiegoś plakatu o jakimś fizyku na wyższą ocene , ja tak zrobiłem i z 2/3 mam 4 :D

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

A ile z tego wychodzi, jak nie 4? Sprawiedliwe.

survarium_user_bar_en.jpg
Nowicjusz
Opublikowano

kazdy nauczyciel ma swoj wlasny system oceniania wedlug ktorego ocenia

moi nauczyciele na poczatku roku jasno sprecyzowali co jest wymagane do zaliczenia semestru

na moim przykladzie na angielskim mozesz miec same 6 i jeden sprawdzian nie zaliczony a ocena koncowa/sem bedzie 1 poniewaz nauczyciel okeslil ze warunkiem zaliczenia jest posiadanie pozytywnych ocen ze wszystkich sprawdzianow

Zapoznaj sie z systemem oceniania nauczyciela i wtedy placz ze cos jest niesprawiedliwe

Opublikowano

U kumpla w szkole nauczycielka ma taki system ocen oceniaia :

- nie można mieć zadnej 1 ocena końcowa to 1 czyli trza poprawiać wszystko jak coś żle się napisze wynik końcowy nikt nie ma zagrożenia xD

Opublikowano

Jest to ocena proponowana, która zawsze jest zaniżona, bo ona jej juz pozniej nie moze dać niższej, jedynie wyższej, weic to takie zabezpieczenie nauczyiela, zeby nikt sie nie opierdalal na koniec, bo juz ma ocene, któa chce

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

U mnie bylo tak ze jak miales 1 na pierwszy semestr i tego nie zaliczyles to nie wazne jakie miales oceny na 2 semestr i tak byla jedynka :)

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

Ja w gimnazjum miałem 8kos i dwójkę :D

Nauczyłem się trzeciej zasady dynamiki czy niutona I postawiła mi dwójkę :D

A tera jestem w Technikum i z fizy mam lajtowo 2, 3 na lajcie ^^

WTF?

PS. U mnie (rok temu) w 3gim. Postawiła by Ci z tych ocen 4 na koniec roku :D :D

Wiem Beka w Huj, ale to Polski system nauczania ^^

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Jeszcze dodam że u mnie dostajesz czesto + z chemii/fizykii a ze mamy 1 nauczycielke od tego i tego to jak masz np. na koniec semestru 1 plus to wstawia ci 1 jak masz 3 plusy to wstawia 3 -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...