Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone a sprzedaż.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Znajomy oferuje mi za iPhone 3G (używany - stan dobry) 450 zł i nieodpakowaną - zafoliowaną grę Wiedźmin 2 Edycja Rozszerzona.

Czy opłaca mi się taki "deal" ?

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Opublikowano

iPhone 3G używanego kupisz od 365 zł [mniej, więcej]

Wiedźmina 2 Edycja Rozszerzona za 75 zł,

razem 440zł.

Najlepszym rozwiązaniem byłoby wytargowanie do 500zł.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Stary bierz mam teraz iphone 5 i jestem bardzo zadowolony !! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Stary bierz mam teraz iphone 5 i jestem bardzo zadowolony !! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

iPhone 5, mam się śmiać czy płakać z twojej głupoty ?

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Dobra czyli by wychodziło 450 +75 to 525 zł.

Myśle, że się opłaca, czyż nie ?

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Opublikowano

Nie opłaca się i masz tu odpowiedź

http://allegro.pl/obudowa-iphone-3g-3gs-extra-zestaw-szybka-wymiana-i2363586476.html

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

iPhone 5, mam się śmiać czy płakać z twojej głupoty ?

Dobra nie sraj żurem. Ponieważ Pomyliłem się Idiotko miało być 4

Opublikowano

Bierz, 3G to dalej świetny sprzęt i wystarczy ci przynajmniej na 3 następne lata. A wiedźmin gra przegenialna :)

Świetny sprzęt? Chyba do leżenia na biurku lub do słuchania muzyki, nic po za tym. iP 3G jest takim mega zlaggowanym telefonem, to ma ledwo 40-50mb ramu, zależy jak mocno jest odblokowany. Jeżeli chcesz mieć telefon wolniejszy niż Nokia 3310 to go bierz, ja nie polecam, sam miałem ten telefon, zanim odebrałem jak ktoś do mnie dzwonił to mijało 3-4 sekundy po przejechaniu palcem aby odebrać. Soft miałem whited00ra czyli najbardziej zoptymalizowany jaki może być bardziej się nie da.

Opublikowano

Świetny sprzęt? Chyba do leżenia na biurku lub do słuchania muzyki, nic po za tym. iP 3G jest takim mega zlaggowanym telefonem, to ma ledwo 40-50mb ramu, zależy jak mocno jest odblokowany. Jeżeli chcesz mieć telefon wolniejszy niż Nokia 3310 to go bierz, ja nie polecam, sam miałem ten telefon, zanim odebrałem jak ktoś do mnie dzwonił to mijało 3-4 sekundy po przejechaniu palcem aby odebrać. Soft miałem whited00ra czyli najbardziej zoptymalizowany jaki może być bardziej się nie da.

A jednak da się na nim odpalić WSZYSTKIE gry w lepszej jakości niż na np Galaxy SII, a ja osobiście telefon posiadam ii jakoś nie zauważyłem tej "powolności" o której mówisz. Jeśli autor tematu chce przekonania to mogę dać nagrania pokazujące rzeczywistą szybkość telefonu (czyt. zrobione przeze mnie)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Opłaca ci się go zatrzymać ponieważ i tak ma lepsze osiągi niż najlepszy telefon samsunga SII który kupisz za ok ponad 1000 zł więc IPhone 3G powinien ci wystarczyć na dłuższą metę użytkowania .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Przyznaj Racje Iphony od wersji 3 wymiatają wszystkie niż gówniane Androidy :] itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...