Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurviLand-WojnyFrakcji[Dedyk][24/7][No_WL]

KnurczakPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 : Wsadź se w dupe to twoje Zapraszam i nie spamuj a po 2 Temat się odświeża co 24h.

Dokładnie a nie co 10 min pisać Zapraszam

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Serwer jak większość, lecz ten się odznacza paroma rzeczami, np.

- pisanie co 15-30min zapraszam, to nie jest oznaka ogarnięcia założyciela i tym bardziej dojrzałości...

- logując się na serwer oczywiście nie mogło zabraknąć ustawienia wzroku na tabliczkę VIP, kup tylko teraz!!!

- serwer postawiony na szybko i jak kolega mówił wyżej spawn budowany 30 min przed wypuszczeniem go

- serwer postawiony pod zarobek

- HA podejrzewam, że jest dzieckiem

- A totalną klapą jest komentowanie przez założyciela każdego postu negatywnego i próba "wyśmiania"? go

To tyle na ten temat, moje zdanie jest jednoznaczne, nie polecam serwera.

Opublikowano

haha krzysiek zarobek pomysl cala kasa idzie na serwer jak zaczniesz myslec to pogadamy ... nie mam serwera dla zarobku tylko dla graczy

tabliczka vip pomysl gdzies musi byc spawn ? wiesz co to moze? Dzieckiem to jestes ty myslisz ze osmieszysz serwer jak na nim nie grales jakos ci sie nie udalo powodzenia haha dzieciaku :)

Zapraszam

Opublikowano

Ten Serwer Jest Zajebisty Admini Sa Cool :) i wgl Pro serwer

Serwer trwa 24/h i No Po prostu Brak mi slow na niego taki fajny Polecam Pjotjus :) :) :) :) :) :) :) :)

:)

Opublikowano

KnurczakPL -nie jesteś tu bogiem więc nie oczerniaj tutaj ludzi "bo źle mówią o twoim serwerze"

moim zdaniem temat do kasacji i twórce zbanować za wyzywanie i spam

PS. na serwer na pewno nie wbije

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

lukasz to powodzenia tylko ja dbam o dobre imie serwera nie bede zmuszal ciebie do grania pewnie jestes ze padniesz i wyjdziesz albo bedziesz sie pytal co to survival

Opublikowano

Zawsze przed wejściem na nowy serwer czytam w jaki sposób udziela się prowadzący,wniosek?Duży minus dla Ciebie kolego,nie potrafisz normalnie odpowiedzieć.Zapewne za chwilę i ja zostanę oczerniony,chciałem tylko zwrócić nowych graczy na Twoją osobę,pozdrawiam.

sig2@502556012@eu@30@1@01111000111111@0011001000001@10111@-1@0.png
Opublikowano

Serwera nie polecam, x ray działa bez problemu a vipy się wypowiadają że orebfuscator na trybie oszczędnym... no mi działa wszystko pięknie i 8 diaxów widziałem ^^ Pozdrawiam 10 letnią administracje serwera nara...

85d7d849bc6b40826ee794075b6149d6.jpg

Kliknij ;) Prosze ;) Zbieram na yoricka :D

Opublikowano

Żeby nie było,wszedłem i pograłem 10 minut.Plus - zero lagów,minus - xray i kopiowanie działa,i nikt się z tym nie kryje(Tutaj pozdrawiam użytkownika kryha****).Jak chcesz pograć prawdziwy surwiwal,odradzam ten serwer.A jeżeli admin zaprzeczy to ze śmiechu aż wstawię screeny :)

Opublikowano

nie,nie knurczak.Ja poszukuję takiego serwera gdzie jest to zablokowane,bo nie chcę żeby ktoś miał nade mną przewagę oszukując,dlatego też sprawdzam

Opublikowano

Teraz Pisze do kazdego kto bedzie ogladal ! Uwaga na serwerze sa problemy ale male klonowanie dziala wiem ze to zle ale bedzie naprawione to moj 1 serwer a imperium rzymskiego odrazu nie wybudowali wiec prosze uszanowac moja prace

Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...