Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gandahar.net [PL][Dedyk]

CiebiePoyebalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko loco, ale co mi po luncherze, skoro nie działa? - Hah.

Dajcie launchera z plikami: root, locale, etc.

Chyba, że ktoś ma klienta, to niech wrzuci te pliki.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/42c50f7073e9a8f3.html

nie usuwać posta kolo grozi że zaatakuje serwa i niema zabezpieczeń BuLu to ja jak cos

xxx

Opublikowano

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/42c50f7073e9a8f3.html

nie usuwać posta kolo grozi że zaatakuje serwa i niema zabezpieczeń BuLu to ja jak cos

gowno widac szczerze ci powiem na tym ss, a serwa nie zagram bo nie chce mi sie 1012498142h czekac na tych walonych freehostach co max po 20kb/s leci, a wole calego clienta sciagac niz launchery:D

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Serwer polecam 9/10

Zmianki i dodania dopasowane do dropu oraz ceny fajne bronie,mapy,zbroje ogolnie dobry serwer polecam!!Jedyny - to exp na 40lv juz jest slaby!

!Zaraz upne klienta na speedyshare

KLIENT BEDZIE NA SPEEDYSHARE ZA 1H!!!!!!!

Dreanor2

Start 02.07.12

Nowosci niespotykane dotad na innych serwerach.(Hard)

Wbijac! Tutaj zapowiedz --> http://www.mpcforum....wiedz-draenor2/

Opublikowano

Udało mi się jakoś wejść i obejść tego waszego śmiesznego klienta, ale serwer klapa.

Wielkie zapowiedzi 100 broni i zbroji, a exp i drop yang porównując do PL, 4-5x.

Nie polecam, szkoda czasu i łącza na klienta.

Ciao.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

bony chujowe, za mało na ludzi przy 20% abs i niestety nie wchodzą maksymalne

zwiększyłbym znacznie expa, hmm i drop yang troszke

fajnie bo dużo broni

na waszym miejscu zrobiłbym easy exp do 120lvl, następnie 120-130 exp szybki, 130-138 exp medium, 138-140 exp hard następnie wchodzi nowa mapa i to samo czyli 140-150 easy, 150-158 medium, 158-160 hard

byłoby bardziej atrakcyjnie

ale jeśli to dla was niewykonalne to NUDA

Opublikowano

kurwa zwiekszysz 50% expa chuja to da na tyle broni 250 lvl kurwa to trzeba z 4 miesiace grac a server i tak padnie po miesiacu bo jest chujowy jak barszcz

Opublikowano

UP. co to ma do tematu ....

Topic

Serwer Polecam raty trochę małe przez co jest to niezły hard ale Team obiecał do jutra podnieść co powinno umilić grę.

Ludzie którzy narzekają na taka ilość zbroi i broni tak naprawdę nawet nie wbili na serwa a oceniają go ... Ilość eq jest dopasowana do rat, exp jest wolny więc będziecie siedzieć długo w danym przedziale lvl , a żeby to umilić będziecie mieli new epika... i tyle. Dla tego Apel do ludzi którzy nawet nie maja zamiaru grać a tylko oczerniają serw "Nie podoba się to Wypier***" bo Team naprawdę jest porządny i się napracował.

Dwon

Luzik irytują mnie tacy ludzie co oceniają serwa tylko żeby go oczernić i nabić posta, nie liczą się z tym że Team włożył w to dużo Pracy Swój Czas i Pieniądze a jedyne co sami umieją to nabijać posty ...

Team

Terenzo tylko pamiętaj poprawić tego Launchera w cliencie (TO co pisałem Ci na GG) Nie odpuszczę ;]

Opublikowano

Odpierdolcie się od tych broni kurw.... nie rozumiecie że tak jak napisał ghost na wyższym lvlu będzie się siedziało troche dłużej na danym przedziale levelowym i zeby bylo po co wgl expic to są właśnie te bronie i zboje???Nie sądze że 3 broniami ogarneli byście tyle map....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...