Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Misja na zmiane profesji

MaariusHxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem odnośnie misji na zmiane profesji. Aktywowałem ją już, ale nie wiem gdzie znajdę tego potworka do zabicia i czy na 10 lvlu dam mu spokojnie radę? Proszę o pełny opis jak przejść tą misję. Daję lajki.

maarius.png

Kliknij "Lubię to" - to nic nie kosztuje.. :D

Opublikowano

Alt + q, potem najedź kursorem myszy na nazwę potwora i będziesz miał lokacje gdzie on występuje, potem tylko spójrz na mape ( alt + m ) lub na minimape ( prawy górny róg ).

Opublikowano

Dobrze. Wygląda na to, że jesteś gotowy(a) na swoją pierwszą zmianę profesji. Skontaktuj się ze mną po tym jak już dokonasz swojej pierwszej zmiany profesji.
Doradca Profesji, Deneba znajduje się na górnym tarasie na południowym wschodzie. Pamiętaj, by zmienić profesję musisz osiągnąć pewien Poziom Profesji. Domyślam się też, że Deneba zrobi Ci mały test. Idź i z nią porozmawiaj.

Musisz iść od tego domku w górę , potem lekko w lewo przez taką przełęcz znajdziesz tam małe centaury, żółwie i opudy to idź do samego końca , do urwiska. Tam znajdziesz potworka o czerwonej nazwie.

Opublikowano

2xup

No dobrze, w jednym już mi pomogliście. Tylko teraz jeszcze jedno moje pytanko.. Czy dam radę wykonać tą misję (samemu) na 10 lvlu?

maarius.png

Kliknij "Lubię to" - to nic nie kosztuje.. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...