Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wiec od dluszego czasu meczy mnie problem z dc w dunie crespo.Wchodze na full C po coppera ^^ gram z 20 sekund nagle nie moge uzywac skill'i i za 10 sekund dc :( Usuwalem crashreportera nie skutkowalo , szukalem w google tez nic ciekawego nie znalazlem.Wczesniej nie mialem takiego problemu odkad kupilem nowa karte graficzna (GeForce9500gt wczesniej mialem 7600gs)

Moj komputer:

Karta graficzna : GeForce 9500GT 1024mb

Procesor: AMD Athlon 64 3200+

Internet : radiowka 1mb

Pozdrawiam

Pasjonat
Opublikowano

mam dokładnie ten sam problem i wydaje mi się że to bardziej wina GameHi i ich "fix ms", ale zobaczymy może ktoś zapoda jakieś rozwiązanie, u mnie to wygląda tak że wchodze przestawie pierwszą przekładnie(zajmuje to 3-4min) nagle 20k ms i dc

Opublikowano

Może to coś niewiem czemu usunięto z podklejonych ten sposób bo nadal pasuje

Wchodzisz w panel sterowania-System-Menadżer użądzeń (zakładka sprzęt)-karty sieciowe- Wybierasz swoją- Właściwości zakładka zaawansowane szukasz opcji Checksum Offload i ustawiasz na diseable jak jej niemasz to spróbuj z innymi opcjami swojej karty niekażda to ma.

Opublikowano

Probowalem tym sposobem :) ale bez skutkow :( Moze to byc wina procesora? Bo wtedy byl podkrecony a teraz nic go nie podkrecalem choc watpie :)

tak btw : urzadzen nvm :)

Opublikowano

Lol tworze kąto jest ok jak chce teraz wejsc wpisuje pasy wciskam login i mam DC od razu co jest grane czyżby oznaka bana na ip?

Opublikowano

bosheeeeee, KONTO, nie KĄTO. Przecież to w oczy kłuje, litości...

i tak btw. usunięcie crashreporter'a w niczym nie pomaga, bo nie eliminuje on crashy, tylko sam raport po crashu. Zrozumcie to w końcu.

Admin Cienia
Opublikowano
bosheeeeee, KONTO, nie KĄTO. Przecież to w oczy kłuje, litości...

i tak btw. usunięcie crashreporter'a w niczym nie pomaga, bo nie eliminuje on crashy, tylko sam raport po crashu. Zrozumcie to w końcu.

bosheee? A sam czepiasz się go literówki ...

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Widzior taki szczwany lisek każdego by krytykował widze że znalazłeś sobie sposób na posty zajmij się czymś innym a nie krytyką uwież mi to niejest twoja mocna strona. A pozatym nieciągnijmy tego dalej a zajmijmy się głównym wątkiem tematu.

Może to być wina dosłownie wszystkiego procka itd na moje to są wady jakie gra posiada od samego początku. Gdy ja tworzono została szczególnie dostosowana do jednego typu płyty głównej chodzi o jej pracę z całym systemem niewiem czy to wina sprzętu na jakim pracowali programiści chodzi o to ze niebyło to rozwinięte na wszytskie mozliwe typy zrobiono to dopiero potem z początku w Crespo było identycznie w sumie to na kazdym dunie. Wraz z nowymi Clientami poprawiano to ale nadal jest to prowizorka najwyraźniej i w tym przypadku jest nieciekawie trzeba szukać jakis rozwiązań niewiadomo co grze tym razem przeszkadza.

Opublikowano

Blah, blah, domorośli eksperci. :) Miałem to samo, wystarczy wyłączyć vaca i chodzić z samym no agro i skillhackiem, ew. gm tools do teleportowania. Moby i tak same atakują więc vac nie jest potrzebny. Mnie przynajmniej pomoglo, sprawdź.

Opublikowano

Kolega wyżej ma rację. Im mniej, tym lepiej. ;]

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.