Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]zakładka uridium

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem związany z zakładką "Uridium" . Otóż gdy chce wejść w owa zakładkę wyświetla mi oto taki komunikat

"

Błąd serwera

W witrynie wystąpił błąd podczas pobierania strony http://pl2.darkorbit...internalPayment. Może być ona wyłączona na potrzeby konserwacji lub nieprawidłowo skonfigurowana.

Oto kilka propozycji:

Błąd HTTP 500 (Internal Server Error): Napotkano nieoczekiwaną sytuację przy próbie zrealizowania żądania przez serwer. "

Na innych kontach owa zakładka mi działa ... Próbowałem na innym komputerze/przeglądarce lecz to też nic nie pomogło .

Również pisałem do Supportu , Lecz brak odpowiedzi z ich strony .

Pomóżcie mi !!! Jak rozwiązać ten problem .

post-486591-0-94215500-1338740367_thumb.png

Opublikowano

hmm to mamy nadzieję że szybko to naprawią bo idzie na ich niekorzyść bo tracą pieniądze a jak bigpoint traci pieniądze to szybko naprawiają

Opublikowano

A mi normalnie ta zakładka działa. Zmieniałeś może proxy w przeglądarce żeby np. Uruchomić Open stealth ?

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Najpierw mi powiedz o co chodzi z "

Open stealth" Bo za bardzo nie jestem w temacie ...

Jeśli chodzi o "

Open stealth" to miałem owy program zainstalowany na swoim komputerze lecz nic w nim nie zmieniałem

Coming: Nie piszemy postów pod postem.

Opublikowano

Grałeś na open stealth? Jak tak musiałeś zmienić proxy w przeglądarce. Więc jeśli zmieniałeś to zmień ustawienia na takie jak były.

Najlepiej ustaw w przeglądarce ustawienia domyślne.

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Właśnie w przeglądarce nic nie zmieniałem . Dzisiaj zrobiłem Reinstalacje Systemu i wgrałem nową przeglądarkę . Na innych kontach mi działa zakładka uridium lecz nie na tym ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...