Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Gankplank vs. Xin Zhao

Losiu_Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli robisz Critplanka to możesz zabijać, ale sam padasz szybko. Xin to całkiem niezły jungler, ma dobre ganki z podbijaniem. Ja ci polecę Xina bo kucyka ;>

Opublikowano

Offtank GP zje xnia nie wazne jak zbudowany będzie ;) GP dobre crit a jak ma arrmor i HP to naprawde jest złym piratem ! Polecam GP ;)

eune

Opublikowano

Jeden I Drugi jest dorby Xin ma podbicie + slowa a hp slowa z ulti i z passiva :) ma także skill pasywny z E który daję szybkość chodzenia demage i szybkość atakowania jeden i drugi ma leczenie XIN ma z passywa a GP z W ; ) , dwie podobne postacie obydwie robione pod offtanki ; ) jednak Xina Ulti Inicjuje Walkę i jest jedynie obszarowym na terenie od Xina a Gp rzuca Ulti gdzie chce : )

Opublikowano

Gankplank imo lepszy , robisz kilka itemów na crita , warmog+atma i jest nie do ujebania 1vs1

ma W które pozwala mu wyjść z imbolizów , blindów , slowów etc.

Ulti które pozwala dobić lub pomóc sojusznikowi na innej linii

@Down Tak pomyłka , sorry pomyliły mi sie ulty .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Gankplank imo lepszy , robisz kilka itemów na crita , warmog+atma i jest nie do ujebania 1vs1

ma W które pozwala mu wyjść z imbolizów , blindów , slowów etc.

Ulti które pozwala dobić lub pomóc sojusznikowi na innej linii

Ulti Xina inicjuje walke? Ulti Xina używane na sam początek walki robi ... nic? Zadaje tym więcej dmg im mniej HP ma przeciwnik...

Chyba ci sie coś popierdoliło.

Używanie ulti xina ma sens tylko gdy przeciwnik ma full hp bo zabiera 15 % AKTUALNEGO ZDROWIA PRZECIWNIKA.

osobiście polecam Ci Xina, znakomity jungler + ten podrzut na Q i dodatkowe dmg. przegrałem nim ponad 100 meczy i jestem zadowolony :D

Opublikowano

Xin inicjuje walkę wbija się odpala ulti podrzuca IMO Offtank xin z z Merkurkami Młotkiem Plemienną Atmą i Krwiopijcą i zapałem ; ) polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...