Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Dobry solo top

4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry jest lee sin,

można go robić nie tylko pod topa, ale też junglę. Jest wytrzymały, ma niezły dmg. Ulti trafiające kilka celi. Jak ogarniesz to sam będziesz carrował gry.

mała pomyłka, nie zauważyłem, że autor posiada lee.

Opublikowano

Irelia FTW.

Bardzo dobry solo top, dobrze trzyma lane, heal z q + nie ma cd jeżeli zabijesz kogoś na nim.

Stun, ulti globalne bardzo dobre do tf'ów. Irelią możesz spokojnie carrować grę.

Opublikowano

Dobry jest lee sin,

można go robić nie tylko pod topa, ale też junglę. Jest wytrzymały, ma niezły dmg. Ulti trafiające kilka celi. Jak ogarniesz to sam będziesz carrował gry.

Napisałem wyżej ze lee mam i myśle że go ogarniam na solo i w jungle.

PS W każdym temacie jest ten sam twój post.

Jax, Riven, Irelia

Zastanawiam się dokładnie nad tymi 3 i każdym fajnie mi się grało , lecz bardziej interesował bym się Irelią i Riven jakieś opinie o nich, +|-.
Opublikowano

Bardzo dobrze ogarnia Riven posiadam i muszę powiedzieć, że top i jungla są moje . jak będziesz chciał builid dobry pisz .. ;d

volverinta.png
Opublikowano

Polecam Yoricka, bardzo dobry solo top, harras. Leczy się z E co pozwala mu długo trzymać się na linii. Jeżeli użyje ulti to rozgrywka zmienia się w 6vs5 :)

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Polecam Renekton oraz Udyr którymi obecnie tłuke Elo na rankedach :P

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Bierz riven. Ma AoE stuna, dasha z tarcza, i 3xQ ktore tez sa dashem i ult ktory daje dmg, range i aktywuje potezne uderenie w ksztalcie stozka zadajacy dmg zaleznie od hp wroga. Postac nie posiada many i ma all przeliczniki na ad. Jest ciezko gankowalna oraz ma bardzo duzo armora. Na jungli tez sobie dobrze radzi, a na solo topie niszczy na pierwszych lvlach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...