Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy na serwer Tibii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W razie czego gram na Aurora (EUROPE) Nick W Grze (Zabijacznik) 8 lvl Druid

Edytowane przez selenix
  • Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Dołącze do ogarniętego teamu który gra na Real Mapach,żeby było przynajmniej 30-40 graczy aktywnie grających. Posiadam Ventrillo/Team Speak.

GG: 12003523.Pzdr. (JBC mam 18 lat nie jakieś dziecko z gimnazjum:) )

Najlepiej klient 8.6 :)

Edytowane przez Thannis
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam. Szukam ogarniętego teamu. Vt/ts obojętnie które wersje :) Bez dzieci z mikrofonami ( najlepiej w ogóle bez dzieci) z commander'em, który potrafi ogarniać akcje oraz ew. problemy nastolatków na vt. Obecnie posiadam na main koncie (pacc na 90 dni nieaktywowany): 25 knighta skille 67/66 oraz Sorc 20 lvl 26 mlv, oraz paru cashmakerów +- 20 lvl skille 55/55 . W sobotę wyjeżdżam nad morzę i w tym czasie knight będzie zarabiał (ręcznie of c :D) wracam po tygodniu, aktywuje pacc i sorkiem robię PG :) W razie pytań dlaczego knight z najlepszymi skillami jest na koncie z sorkiem - proste stamina się kończy knight ciśnie piniądz na paccu :) Ew. kontakt pm na forum, lub jeśli komuś się chcę to gg : 4775505

Edytowane przez cybek

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z chęcią dołącze do jakiejś ekipy :) Ogarnięty, staż w Tibii ponad 4 lata ;)

priv bądź gg - 5456010

mam ts i vt, serwer obojętny

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam szukam ludzi do grania na servie obisidia chodzi o tibie.com oczewiscie kontakt gg 10404328

albo tutaj PW na świecie nie gra dużo osob tak od 100-200 więc zapraszam

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zapraszam wszystkich miłośników pvp na serwer Vinera, będziemy organizować wypady pvp na około 20-30lvle. Najlepiej jakby każdy zrobił sorc'a/druid'a ew. palladyn'a. Niżej znajdziecie nicki aktywnych graczy (więcej info na gg: 11004384).

• Mhiz
  • Mith Erius
  • Beldon

Edytowane przez Excorus
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

szukam kogos kto juz gra w tibie pare lat , jak ja do wspolnej gry na infernie. czemu tam ? to proste. hardcore pvp , mozna pekowac do bolu , nie ma czegos takiego jak nie mam fragow bo rs czy cos w ten desen. pisac gg 8856223 ale pisac juz dzis bo duzo wolnego czasu to mozna poexpic

Edytowane przez wiecznik
Opublikowano

Szukam typa do wspólnego skillowania na Berylii. Mój lvl to 13, skille 45/34. Gram Palkiem na faccu na razie. Z mojej strony mogę zapewnić zero chamstaw, pkowania itd. Chcę tylko na spokojnie wbić skille i tyle. Najlepiej jakby ktoś był z lvl mniejszym niż 20. Mam small stones więc na full deffie nie trzeba będzie się często leczyć :D

W razie czego proszę pisać pw lub na gg. 137490630

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Serwer: Melvera

Profesja: Knight

Uzywam botow?: Tak. [ Tibia auto i redbota ]

Czy bedziesz mi potrzebny do skillowania?: Jezeli mozna i jezeli masz czas;]

Czy mam zamiar z toba pekowac?: Jak najbardziej :}

Czy mam zamiar kupowac pacca?: Tak na wiekszym lvl-u okolo 60, 75.

Mikro: Tak , ale mam problem z nim aktualnie.

GG: 9195334

Pozdrowionka.

Szukam osoby dlatego ze mam 30 lvl zaraz a do tej pory spotkalem 1 polaka , ktory i tak zmienil serwer. =.=

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam jakieś ekipy (ots albo real), wymagam programu do komunikacji głosowej (team speak, ventrillo, mumble i inne). Mogę zagrać gdziekolwiek, żeby tylko było przyjemnie, bez spin itp. Nie mam zamiaru póki co kupywać pacc'a (chyba, że naprawdę będzie potrzebny). Jeśli ktoś chętnie ze mną pogra, to pisać albo na PW, albo na skype: matis415.

Opublikowano

Szukam ludzi na otsa!

realots.net

tibia 7.72 - rpg

Pisać w grze ! Nick : Hotarti

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano (edytowane)

Witam, jak zapewne wiecie (lub nie, odsyłam do newsa na www.OTSMateria.pl) raczej pod koniec Stycznia a jak nie to troche później wystartuje Nowy Server.

PVP protection to 80 level Exp rate 1 - 50 level, 400x

51 - 100 level, 200x

101 - 150 level, 100x

151 - 200 level, 80x

201 - 250 level, 60x

251 - 270 level, 40x

271 - 300 level, 20x

301 - 320 level, 15x

321 - 350 level, 10x

351 - 400 level, 8x

401 - 500 level, 5x

501+ level, 3x Exp from players 0.1x Skill rate 25x Magic rate 15x Loot rate 3x

Jeżeli ktoś wchodzi na ten serwer (ja na 100% wbijam). Zawsze będzie można jakoś się wspomóc czy coś na start.

Zrobiłem tymczasową stronkę na której będą podawane najnowsze informacje dotyczące startu.

Stronka będzie także służyła do komunikacji graczy oraz powiadomienia ich o starcie serwerów.

Dzięki rejestracji na stronce zyskacie nowych znajomych poprzez co na starcie serwera nie będziecie sami.

GG : 7994700

Jest nas 5+ !!!!!!!

Zapraszam na nasze prywatne Ventrilo 3.0.1 :)

Wiecej Szczegółów na gg 7994700 :)

Pozdrawia "Buszek"

Edytowane przez Ra-_-v-_-ix
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

WITAJ! akcja pod nazwą ORO INFERNA TIBIA ma na celu zebrać dosyć dużą liczbę osób z dużą ilością wolnego czasu którzy są chętni na grę w tibie na serwerze inferna w czasie 3czerwiec-3sierpień(dwa miesiące czasu lecz istnieje możliwość zapisu na krótszy okres czasu). Głównym naszym celem jest PK. Nasz team będzie posiadał : VT/TS3/ Mumble. Mamy nadzieję że uda się nam zebrać dużo ogarniętych graczy do tego czasu. Tak więc śmiało! Kto chce z nami pograć w danym okresie czasu niech napisze do mnie na priva a ja powiem ci co i jak.

Opublikowano

a więc krótko i na temat...

zacząłem grać z trzema kumplami na serwerze Ocera, i gra sie nawet dobrze... co prawda jest sporo brazoli i gdy expiliśmy w 3 osoby i jakiś brazylijczyk sie przypałętał z 9 lvlem, zpkowaliśmy go, a on wszedl na swoje wykoksowane konto (13lv) i zaczal nas straszyc pk. smieszne to jest no tak czy siak jest tu garstka polakow, uzbieralismy jakies 20k golda minimum, mamy 20 lvle, i mamy troche eq na sell, nie wiem czy będziemy w stanie wam pomóc, jedyne czego chce to zachęcić was do rozpoczęcia gry na serwerze jeżeli ktoś ma zamiar zaczynać od nowa, jesteśmy w carlin, może być sporo zabawy z pkowania noobkow i robienia questow. jezeli ktos by chcial sie przylaczyc etc niech pisze tutaj ew na gadu: 42000566. mamy wykoksowanego knighta druta i palla, sorca troche slabszego. znamy ta gre pare dobrych lat i potrafimy grać, jedyne czego nam potrzeba to załoga i plecy : D

tak więc zapraszam.

Opublikowano

Szukam ekipy na jakiś server pvp od zera!

(najlepiej na Antice)

Mój skype : daniel_slawkow

PACC nie potrzebny - tylko chec gry RPG.

Wiek 14+

2h dziennie on-line

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>