Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

osoby do grania

WakeWake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osób do pogrania na czystym i miłym survivalu.Wydaję mi się to fajną sprawą, ponieważ fajnie by było pograć w 2-4 osoby w mc.Serwera niestety nie postawie(słaby net)dlatego też szukam osoby , która by postawiła serwer na hamahci lub non-hamachi.Powód tego:Nudzi mi się , potrzebuję trochę rozrywki.Osoby , które szukam do pogrania muszą mieć takie wymagania:

Wiek: najlepiej 13,14,15,16,17,18(chociaż sam mam 14, dlatego nie zbyt mi się podoba 17,18(czuje się nie zręcznie))Sprawny mikrofon, nie piszczący głos, życie(żeby nie być przymulonym) i możliwość postawienia serwera(1 osoba) mam zamiar zebrać ekipę z 3-4 osobową(a nawet 2) z czego jedna ma zrobić serwer.Wszyscy chętni pisać pod ten numer GG:37459333

Ilość ludzi których szukam:2. Pisać też na PW , lub pod tematem. Serwer mogę założyć , ale max 3 osoby( a chyba nawet tylko 2)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...