Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z folderem Mark

xDAMONx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam problem z folderem "mark" gram na serwerze XenoXMt2 stworzyłem swoja gildie lecz nie mogę ustawić swojego loga... wiem ze należy usunac z folderu z grą "mark", ale gdy to robie folder zaraz po odpaleniu gry sie przywraca... Jak to naprawic ? Ma ktoś jakis pomysł....

Opublikowano

Jak chcesz ustawić logo to wrzucasz swoje logo do folderu upload. Musi być format .jpg i 16x12.

Folder Mark się przywraca,bo pewnie włączasz xenoxa i do działania mt2 potrzebny więc się przywraca.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Zaloguj się do gry.

Usuń zawartość folderu mark

Wyloguj Się

Zaloguj się

I powinieneś juz móc dodać logo gildii ja tym sposobem zawsze robiłem i śmigało ;]

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość daronian
Opublikowano

Zawsze przywraca się folder, który jest potrzebny do prawidłowego działania.

Nigdy też nie usuwaj folderów tylko ich zawartość. Gdy to zrobisz (przy wyłączonym metinie) włącz clienta, zaloguj się.

Jeżeli nic się nie stanie, usuń jeszcze raz zawartość (przy włączonym metinie), wyloguj i zaloguj.

Możesz też wgrać własne logo 16x12 i na pewno będzie działało.

Opublikowano

Dziękuje za wiele rad... niestety zadna nie pomogla... usunolem zawartosc foldru przy zalogowanym koncie wylogowalem-zalogowalem ponownie, nie dziala... mam wlasne loga tez nie dzialaja :(

Opublikowano

Mi Działa a robie tak

Folder Mark zostawiam caly jak jest i go nie ruszam, Robie logo 16x12.Wgrywam do folderu wchodze do gry i Otwieram okno gildi Klikam Wgraj Logo (Pamietaj musisz miec 4 lvl gildi) i szukam tam loga ktore zrobilem logam i jeszcze raz loguje i mam ...

Licze na Like It

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...