Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] mody na serverze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od paru dni zmagam się z problemem zainstalowania paru modów na swój server, z którego korzystam z znajomymi (Minecraft SP v1.2.5+). Pomimo wielu prób ich zainstalowania na podstawie tut i wideo na yt, nie wychodzi mi to, używałem także ModLoader. Nie mam już sił zmagać się z tym, dlatego zwracam się z prośbą do was drodzy użytkownicy, (nie udało mi się zainstalować ani 1 moda) czy pomoglibyście mi z tymi modami, i czy jest możliwość ich chodzenia razem. Oto lista moich upatrzonych modów:

*ToolRepair (Średnio ważny)

*More Pistons (Ważny)

*The Aether (Bardzo ważny)

*Mo Creatures (Bardzo ważny)

*NetherCraft (Średnio ważny)

*Gulliver (Ważny)

Chodzi mi o to że chciałbym grać z tymi modami na multi z kumplami, czy oni w takim wypadku czegoś potrzebują? I taka mała prośba, jeśli ktoś to ogarnia czy mógłby mi wytłumaczyć jak to zrobić aby chodziło to u mnie i u moich kumpli? A jeśli miał ochotę to podał paczkę z już zainstalowanymi modami?, czyli folder %appdata%.

Opublikowano

Na pewno wiem, że zwykłe mody Ci nie pójdą

Na bukkita musi być specialny mod bukkitowski (nawet te stylowe na multi nie pójdą)

I wtedy musi być też osobny dla gracza

Każdy gracz musi mieć wgranego i serw też.

Na pewno to są mody na bukkita?

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

Są to zwykłe mody, czyli nie ma szans aby zwykłe mody chodziły na multi? Czy zna ktoś odpowiedniki takich modów na bukkita?

Opublikowano

Hmm kojarzy ktoś, taki plugin że po pomarańczowej wełnie szybko się biega, niebieska wyrzuca w powietrze i tp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...