Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocelot , Wilki . - Śnieg.

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdyż zacząłem gre na survivalu na single plyaer w minecrafcie na wersji 1.2.5 był śnieg . Długo szukałem ale nie było powierzchni bez śniegu czy typową pustynie ;/..

Więc wybudowałem się na zimie. Teraz gdy już mam wszystko auto zabijanie się mobków, jaskinie do slimów itd itp ja cem mieć ocelotki albo wilczki ale jestem w zimie a ich nie ma :( proszę o pomoc jak je spotkać bo przenosić się nie będę .; (.

Opublikowano

Skoro nie chcesz się przenosić to jedyną opcją jest przywołanie wilka/ocelota po przez jajka. Jajka można mieć tylko na trybie kreatywnym , albo na too many items więc proponuje ci pobrać moda single player command i wpisać /gamemode lub pobrać moda too many items . Pozdrawiam Złoty?

@down A co stoi ci na przeszkodzie pobrać te mody tylko , żeby mieć jajka?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

jest też inna opcja... Jeśli grasz na trybie "cheat" to wpisz w say "gamemode 1" potem jajkiem zespawnuj sobie ocelota i znowu wpisz "gamemode 0"... To tyle :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Lub też możesz przejść parę set kratek by natrafić na jungle później musisz znaleźć takowego ocelota oswoić i zabrać do chatki :)

wpr.png

Opublikowano

Na terenie zimowym powinny występować wilki itp. Nie sądze by na całej mapie nie było ani jednego biomu z junglą zostawiaj pochodnie i idź przed siebie napewno coś znajdziesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...