Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mineserve ... Warto czy jednak nie?

Golden™

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mineserve . Co s?dzicie o tym hostingu?

• Tani i zajebisty
    • Tani i gówniany
    • Mo?e by? , ale za t? cene znam lepsze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chodzi tylko o to , żeby było tanio , bo i tak jeżeli bym kupował to 10 slotów za które max. zapłace 30 zł. Wziąłem pod uwage mineserve , ponieważ słyszałem , że jest nawet dobry i mają 10 slotów za 20 zł. Wytłumaczcie mi jeszcze o co chodzi z tym Ram np. do SIlver (10 slotów) dają 512 mb ramu . Domyślam się , że tym więcej przydzielają ramu na serwer tym mniej lagów. Więc moje pytanie to - Czy 512 mb ramu na serwer (ten silver) jest wystarczające?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Wogóle jak to jest? Płace co 30 dni , a gdy minie termin to mi wyłączają serwer?

@edit ile te promocje będą trwały

Niby do wczoraj bo dzień dziecka, ale nadal jest to aktualne. Płacisz za 30dni, a po 30 dniach jak masz kasę wpłaconą to przedłużasz serwer, jak nie to zostaje wyłączony, lecz w każdym momencie go potem możesz wznowić jak doładujesz portfel.

Znawca
Opublikowano

A ja polecam OwnServer.pl. Sam zakupiłem tam server 10 slotowy za 15zł i gdy jest 10 osób na servie żadnych lagów nie ma a mamy jeszcze pełno modyfikacji powgrywanych. Jakbyś się zdecydował na tym hostingu brać to wybierz, że hosting z Francji ma być to masz za slota 1.50zl a jak na Polskę to 2.50zl. Ja mam Francuski i mi ładnie śmiga. Polecam bo tanio i warto

Opublikowano

http://webh.pl/index.php?cmd=svps

Lookajcie na to. Do tego jest talon na 50% zniżkę. Czyli 7gb ram za 55zł.

Tak , oni specjalnie to robia zeby przyciagnac klientow, za miesiac bedziesz musial 2x wiecej zaplacic.

A ja polecam OwnServer.pl. Sam zakupiłem tam server 10 slotowy za 15zł i gdy jest 10 osób na servie żadnych lagów nie ma a mamy jeszcze pełno modyfikacji powgrywanych. Jakbyś się zdecydował na tym hostingu brać to wybierz, że hosting z Francji ma być to masz za slota 1.50zl a jak na Polskę to 2.50zl. Ja mam Francuski i mi ładnie śmiga. Polecam bo tanio i warto

Tak, ale nie zalozysz dajmy na to serwera 100 slotowego na tym hostingu, bo Cie szlag jasny trafi. Nie wytrzyma Ci łącze, a ta wolna Pamiec RAM nie da rady. To jest dobre dla malych serwerow.

@topic

Załóżmy, że kupujesz na mineserv.eu pakiet DIAMOND za 80 zł. w którym jest 2 gb. ram.

Na VPS za 109 zł , możesz kupic VPS o gwarantowanej pamieci 4gb i maksymalnej 8gb.

I niech mi ktos tutaj powie ze sie nie oplaca.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Według mnie też lepiej kupić serwer dedykowany lub VPS. Mam w MineServ 20-slotowy serwer 1GB ram za 30zł a kumpel kupił dedyka 4GB ram, Intel Xeon, własna maszyna też za 30zł tak więc... chyba nie muszę nic mówić :D

Opublikowano

na hosting.pixelteam.net warto a dziś jest promocja all -50% do wieczora jakoś tak :D

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Słuchajcie wszyscy! - JA CHCE MIEĆ 10 slotów. tzn. mogę więcej , ale zamierzam płacić max. 25 zł . Zapytam jeszcze raz - CO POLECACIE?

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...