Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MequCraft! [No-WL][No Premium][Survival][Frakcje][Dedyk]

McQuicks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dałbym 8/10 ale...

Z początku serwer wydawał się fajny, ludzie spoko itp. Niestety moderator zaczął przejmować skrzynie i nasze tereny, używając teleportacji mówiąc, że powstanie nowa mapa... Ciekawe co nam po takiej mapie gdy nawet nie mozna własnych itemów zabrać ze skrzyń

Więc końcowa ocena to 1/10

pozdrawiam i NIE POLECAM tego serwera

Szkoda :) Ja cie uczciwie z Frizim znalazlem wiec nie wiem oco ci chodzi :)

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Hah, nie wiem, jak można polecać taki badziew.

Dokładnie minutę temu moderator, który prowadzi własną frakcję tpnął się do mnie, po czym podskoczył na kilka kratek i zabił przy pomocy dwóch strzałów z łuku.

Sam administrator nie pozwala wydostać się ze spawnu, kiedy tylko jest na serwerze tnie nowicjuszy jak kosa.

Pozdrawiam i kij wam w oko ;)

Opublikowano

Dokładnie minutę temu moderator, który prowadzi własną frakcję tpnął się do mnie, po czym podskoczył na kilka kratek i zabił przy pomocy dwóch strzałów z łuku.

Sam administrator nie pozwala wydostać się ze spawnu, kiedy tylko jest na serwerze tnie nowicjuszy jak kosa.

Jaki nick miał ten Moderator? Kij ci w oko nawzajem -.-

@down

Narazie mało graczy w dzień, ale pod wieczór często jest pełny serwer 20/20 slotów :]

Opublikowano

Kolego wyżej bzdety opowiadasz. Wbiłem na serwer nic takiego się nie dzieje. Polecam serwer 10/10 . Narazie mało graczy jest ale myślę że się serwer rozwinie :D. Jeszcze raz Polecam

Opublikowano

Ciekawe .pO 1 gralem bez gamemoda(jak normalny gracz) :) Po 2. Wyzywales adminow wiec cie zabilem . PO 3. Jak ci nie pasuje To nie musisz u nas grac my nie bedziemy plakac

Pzdr.KelathPL

Przybij Piątke [5] :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Niestety serwer padł już dawno z braku środków do prowadzenia. Przygotowujemy jednak nowy serwer. Mamy nadzieję spotkać starą ekipę i graczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...