Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PIXEL-ART] #1 - Machinima Logo

Grappler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Very cool, I'm waiting for more :)

P.s Nice That you show on the Polish forum :>

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

Pretty nice man :P And where did u get the idea to make a Machinima Logo ? I've got a challenge for you ;d Make a MPCForum Logo . What do ya say ? ;d

Opublikowano

Very cool, I'm waiting for more :)

P.s Nice That you show on the Polish forum :>

Hi hi , also happy with it.

Pretty nice man :P And where did u get the idea to make a Machinima Logo ? I've got a challenge for you ;d Make a MPCForum Logo . What do ya say ? ;d

My Machinima watch for a long time, so the logo built. Whom do you mean by that nice man? Currently I am finishing Mojang build a company logo. After mojang will mpc-forum.pl :)

Opublikowano

Minecraft nawet nie ma 5 lat... Fake, mapy płaskiej wcześniej nie było. We wcześniejszych wersjach była ograniczona wysokość.

Opublikowano

Minecraft nawet nie ma 5 lat... Fake, mapy płaskiej wcześniej nie było. We wcześniejszych wersjach była ograniczona wysokość.

Umiesz czytać ? Napisze do Cie spiecjalnie po Polsku . Chodzilo mi od 2012roku bym budowal to 5 lat bez TMI . Wiec najpierwsz czytaj potem pisz .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...