Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko dotyczące odrobienia sie.

h3ni3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam mały problemik.Niewiem ogl jak zarobić,mam zamiar sprzedać kolce 10 LUD ( 300kk ponoć)i chodzic na dt.Mam jedynie buffke 41 level skille m5.Niewiem co zrobić,czy chodzić z zelakami itp na dt czy za te 300kk cos innego rozkręcić.Zastanawialem sie tez na ustawieniem Fishbota,ale ponoc czesto bany lecą.Doradźccie mi : ).

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

kupuj tanie itemy np zbrojki 61/bronie 65 chyba ze u Ciebie stalki tez sa tanie, to rob w dt na 5 lub dalej i sprzedawaj zawsze sie mozna dorobic trzeba tylko ruszyc glowa:p

Back to BF3...

Gość daronian
Opublikowano

Popieram w całkowitości kolegę wyżej, już wszyscy znający się na grze mają własne buffy.

Ja proponuję sprzedać te kolce i za te 300kk kupować taniej po czym sprzedawać drożej.

Gdy zyskasz już do ~1kkk (co jest bardzo możliwe) kupuj Bojowe Miecze i ulepszaj je w DT do +7.

Zarobek jest tak dobry, że aż nie umiem go opisać... po prostu cud i miód.

Opublikowano

Jeśli masz dobry sprzęt to idź na kilka kont na dt :D

Co do fb to nie polecam :P

No a nie?! :D

Opublikowano

Jeśli chcesz nie siedziec przy kompie to zostaw Fish Bota Tylko dobrze zablokuj Hack Shield i czasami zerkaj FB puszczaj w godzinach popoludniowych i łów w tłumie ...czasami zerkaj

Według mnie to najlepszy sposob ...choc jak nie chcesz grac na botach to idz do imha lub m2 na metki

Licze na Like It

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Najlepiej to zrobić dropa na nowym koncie. Wbij 9lvl idź do imha dropić riby potem można iść na metki w M2.

Wbijesz 30lvl i możesz łowić ryby FB.

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...