Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sie wlamac na konto na win xp?

Doman95ComeBack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam 2 konta na kompie swoje (ograniczonwe) i kuzyna (administator) z tego zwgledu ze stary komp jest w naprawie chce wlamac sie na jego admina i dac sobie prawa admina zeby zainstalowac pare rzeczy, za pomoc daje lajki :)

Opublikowano

włączasz komputra jak się bedzie ładować dajesz F8 i wtedy tryb awaryjny włonczy się wchodzisz w administrator (nie powinno być hasła ) i manipulujesz panelem użytkownika

kto mi odpowie

skąd się biorą dzieci

Opublikowano

kk dzieki zaraz zobacze czy to podziala

taki chuj, mam taki niebieski ekran i nie wiem co dokladnie kliknac a nie chce zjebac systemu mozecie powiedziec dokladnie co wybrac?

Opublikowano

Można sobie keyloggera zrobic , gdy podczas wpisywania hasła na administratora będzie się logował .

Można także zresetowac hasło.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

a moglbys mi go podac?

niestety nie, musiałbym zadzwonić do ojca bo on mi kiedyś takie coś na kompie robił bo informatykiem jest. Napisze jak bede wiedział

1377531174-U173186.png

Opublikowano

szkoda ;/ a inaczej jest jakas opcja zainstalowania i grania w lola na koncie z ograniczeniami? bo jak instaluje to pisze ze prawa admina potrzebne jak ze wszystkimi grami '/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...