Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

konto premium

luuki12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc

mam zamiar kupic konto premium ze strony minecraft.net lub jakiejs pewnej strony aby nie wygaslo po paru tygodniach

wiec prosilbym o jakies porady i opinie

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Looknij w ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/533197-spis-stron-gdzie-mozna-zakupic-minecraft-platnosci-glosy/page__hl__spis

Osobiście polecam Ci szczególnie minecraft.net. Lecz jeśli nie to kontagier.pl lub fabrykakluczy.pl. ;)

Opublikowano

ok wybieram minecraft.net lecz jak kupic wybrac buy gift code czy całego minecrafta?

i jak mam wysłać im pieniądze :)

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

kup na kontagier.pl gift code i wyslij przelewem ja tak zrobilem, na emaila przyszedl klucz po 3 dniach :D kod wciaz dziala od 10 miechow :P

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chcesz moge sprzedać, ale niestety ma nick: LukaSss. Mam email wiec tez moge dac. Jeśli chcesz to pisz na gg, tylko nie wiem czy nick spasuje.

Moje GG: 43456278. Na allegro widziałem po 60 złotych giftcody, to moge sprzedać za 49 złotych?

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć 100% pewność to tylko Minecraft.net . konta gier mogą zablokować nawet po roku (koledze zablokowali po 15 mieś!!)

DAJ MI +

​jesli chcesz moge ocenić twój serwer MC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...