Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] NFSW Trainer (2.06.2012)

Yargolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki wielkie kolego ;D

Skan samego pliku exe

https://www.virustotal.com/file/f12c8f5a8a53b231e585bf68b98f1de853f66bcbc709bd98ef7c869a3c6d4906/analysis/

Tamte są w .rar a tu jest .exe =)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dzięki wielkie kolego ;D

Skan samego pliku exe

https://www.virustotal.com/file/f12c8f5a8a53b231e585bf68b98f1de853f66bcbc709bd98ef7c869a3c6d4906/analysis/

Tamte są w .rar a tu jest .exe =)

Racja tamte są z rara który ściągnąłem i rozpakowałem. Dzięki bo nie zauważyłem :)

Opublikowano

Krrzysiu

Napisano wczoraj, 23:50

Witam. Pobrałem ale gdy juz chce otworzyc to wyskakuje mi " Process not found ! " jak ten trainer uruchomic tak aby działał ??

?

Uruchom gre a potem Trainer I działa daj (+)

Opublikowano

To działa to jeszcze czy nie ? :D ... A i prosił bym o instrukcje co każdy klawisz oznacza :Ddaje lajka i 5

@Edit

Coś F7,8 Nie działa

Opublikowano

A podał byś instrukcje ? jak co jaki klawisz oznacza ITP

F1-Tank mode- gdy uderzysz w samochód policyjny lub zwykły odlatuje na pare metrów.

F2. Wallhack- przenikanie przez ściany

F3-Ghost mode-Tryb ducha, przenikasz przez ściany

F4-Heat Lvl 5- 5 poziom poszukiwań

F5-Freeze camera-zamrożona kamera

F6-Stadium camera- Kamera staje ale możesz dalej jechać tylko, że jak masz zakręty to radzilbym wylączyc :P

F7-Infinite PowerUps- nielimitowane power upy,

F8-Fast power ups- Gdy skończy się np nitro , nie musisz czekać aż się załaduję , odrazu klikasz i jedziesz z nitro :D

Pisałem z pamięci.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko ładnie pyka ale mam problem jak gram sam czyli pościgi sam na sam z policją lub z losowymi przeciwnikami to jest spoko ale gdy jestem w grupie z kolegami i gramy w wyścigu prywatny to po 2-3 minutach (zdarza się , że 1km przed metą) wywala mi raport błędów co jest BAAAARDZO irytujące? Jakieś pomysły?

Rozwiązany.

Opublikowano

Wie ktoś może co to za problem chcę ściągnąć tego hacka i pokazuje mi" Plik NFSW_hack.exe mógł zostać przeniesiony lub usunięty. " Wytłumaczy ktoś o co chodzi będą plusiki !

Opublikowano

Wie ktoś może co to za problem chcę ściągnąć tego hacka i pokazuje mi" Plik NFSW_hack.exe mógł zostać przeniesiony lub usunięty. " Wytłumaczy ktoś o co chodzi będą plusiki !

Antyvirus Ci pewnie blokuje spróbuj wyłączyć anty i dopiero ściągać.

Opublikowano

Antyvirus Ci pewnie blokuje spróbuj wyłączyć anty i dopiero ściągać.

Już tego próbowałem i dalej to samo nie wiem co jest tego przyczyną.

Opublikowano

@up

Spróbuj pobrać ze stronki którą podałem wyżej :D

Jak dalej bedzie to samo to wina zabezpieczeń na kompie..

Opublikowano

@up

Spróbuj pobrać ze stronki którą podałem wyżej :D

Jak dalej bedzie to samo to wina zabezpieczeń na kompie..

Chyba niestety tak chociaż ten szybciej co był hack przed aktualizacją to działał, niestety dalej lipa z tej strony co ściągałem

Opublikowano

Działa trianer ale jak gram wejde w wycig a potem do kryjówki i jak wyjde z kryjówki to gra się wyłącza Proszę o up dam (+)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...