Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CampCraft [FB][no premium][no wl]

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam Serdecznie na serwer:)

Zapraszam także do rejestracji na forum, do którego adres znajdziecie na serwerze.

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz

Że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych

Tylko są ci pozamykani w zakładach

I ci, którzy nie zostali przebadani"-Słoń

Opublikowano

Coś mało osób na serwerze:) Zapraszam dzisiaj lub jutro jak będzie full serv, event :)

Opublikowano

Tak Zapraszamy Serdecznie :)

Opublikowano

Administracja jest pełnoletnia :) tak dla twojej wiadomości i Nemesis był kiedyś stałym graczem na naszym dawnym serwerze ProCraft ale po włamaniu się na konto Admina razem z innymi graczami rozwalili cały serwer

Wiec Nemesis po co takie coś piszesz ?

skoro masz swój serwer ponoć i chodzi tobie tylko o to żeby znowu nasz serwer rozwalić.

Opublikowano

Zapewne pamiętasz jak wprowadziliście na byly serwer kopanie obsidianu jako odrabianie win. Jak to bylo ustalone wykopalem wyznaczony mi obsidian i to 2x ... wiec twoje slowa to po raz kolejny tylko klamstwa ... wiec po co takie cos piszesz? a takze dla waszej informacji gracz o nicku BigeYeah jest z administracji i nie jest pełnoletni ;p

Czy moze mam ci przypomniec logi z poprzedniego serwera na jakim grales gdzie sam miales op'a i banowales kazdego kto wejdzie ? ;D

Dziekuje dobranoc pozamiatane...

Opublikowano

niestety kopanie osbidianu dostałeś za fly hacka :) za włamanie bana na ip, bigee 3 miesiące temu miał osiemnastkę ;p

wiec skoro nie wiesz to po co się udzielasz.

Opublikowano

Ja 18-stke mialem po Camperze 26 marca więc nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia.

Dostałeś kopanie obsidianu za x-ray'a i fly hacka, bana na ip dostałeś już później nie pamiętam za co ale też było coś o czitowaniu i rozwaleniu serwera. W dodatku sam ciebie banowałem.

Z tego co wiem to ty nawet w cs'ie na aim'ie lecisz. Wniosek wysówa się sam, jesteś zwykłym oszustem i cziterem.

Wątpie że ten serwer którego jesteś właścicielem, długo nie potrzyma.

Co do tych logów to nie były CampeR'a, miał włamanie na konto, dostrzegł to po ip. On nie ma zmiennego ip tylko stałe i jego ip nie zaczyna sie na 55.***..., tylko na 79.**...

Więc za przeproszeniem, skul dupe i siedź cicho, kłapiesz głupim ryjem bez sensu i myślisz że do czegoś dojdziesz.

Twoje zachowanie jest dziecinne i naganne, tacy ludzie jak ty nie powinni mieć dostępu do internetu.

Jesteś tak samo mało pojętny jak twoi koledzy którzy ci pomagali przy czitowaniu i rozwalaniu serwera, w sumie tego byłoby więcej ale nie mam zamiaru się rozpisywać.

Żegnam chłopczyku, i już nie wracaj.

Dziękuje, Dobranoc.

Opublikowano

Zapraszamy Serdecznie, ja będe dopiero po 13-14, więc na /warp składzik, macie miejsce do stawiania skrzyń i przechowywania tam itemów do puki nie otrzymacie działki.

Opublikowano

Wbijajcie na serwer, to jest najlepszy serwer freebuild, niema że jest mapa surowcowa albo potworki latajaą po działkach, tu jest 100% freebuild, więc jeżeli szukasz serwera 100% fb to WBIJAJ NA TEN SERWER

Opublikowano

Zapraszam na serwer :)

przypominam ze rekrutacja na Administratorow, JuniorAdminnow, Moderatorow forum, gry i operator Nadal Otwarta.

Opublikowano

Zapraszam na Serwer :)

Opublikowano

serwer w miarę ogarnięty gram już 3 dzień i nie narzekam :) pewnie jeszcze pogram na tym serwie tylko szkoda, że wprowadzają vipy a nie wprowadzą czegoś dla członków premium ale może kiedyś wprowadzą

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Zapraszam serdecznie Wszystkich Graczy Minecraft :)

Dzisiaj zakończyliśmy pracę nad Areną Spleef.

I nie długo zaczynamy pracę nad następnym Parkour'em.

Więc Zapraszam !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...