Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbijanie refow

Mega Koksik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcesz mi porobić pare refów up :P?

Edit: weźcie mi podajcie pożądne serio cytaty, że niby za własne robienie refów jest BAN. Bo ja znalazłem tylko, że spamowanie tym komuś i na youtube itd. Nie ogarniam już tego, a chciałbym znów powrócić do robienia sobie refków... Albo dobicie z 5 lvli na 10.

Opublikowano

innym robisz to pomyślałem, że dlaczego nie mi?

Czarno na białym jest coś napisane, że bana można wyłapać za spamowanie, a zacytujesz mi gdzie jest, że za własne robienie kont jest ban?

Opublikowano

Jest czarno na białym.

Przywoływacze!

Niedawno udostępniliśmy drugą edycję naszego programu ‘Zaproś znajomego’ i zdecydowaliśmy, że teraz jest dobry czas na to, by powiedzieć co czeka tych którzy planują wykorzystać ten system do niecnych celów. Oszukiwanie w programie ‘Zaproś znajomego’ jest nie tylko nie fair w stosunku do przywoływaczy którzy korzystają z systemu w przeznaczony do tego sposób, ale jest również szkodliwe dla wszystkich graczy – szczególnie gry wykorzystane metody mogą potencjalnie zniszczyć zabawę z gry innych graczy.

Uznajcie to za jedyne ostrzeżenie. Będziemy traktować próby oszustwa w ‘Zaproś znajomego’, na równi z innymi próbami wyłudzania. Oznacza to, że nasz zespół Zapobiegania Wyłudzeniom będzie ciągle monitorował system zaproszeń, będąc w gotowości by zająć się jakimikolwiek przypadkami przewinień i osobami które się ich dopuszczą. Osobnicy których zidentyfikujemy jako oszustów, mogą spodziewać się dość ostrych kar, wliczając w to:

• Utrata wszystkiego co uzyskali poprzez oszustwo.
  • Bezterminowe wykluczenie z systemu ‘Zaproś znajomego’.
  • Zawieszenie, lub w niektórych wypadkach bezterminowe wykluczenie z League of Legends.

Nasza dedykacja w stosunku do uczciwych graczy, była zawsze jednym z naszych głównych ideałów jako firmy, i ‘Zaproś znajomego’ nie jest w tym wypadku wyjątkiem. Traktujemy to bardzo poważnie i mamy nadzieję, że wy też.

I niby komu robię? -,-'

Opublikowano

Wspominali przy wypuszczenie tego nowego systemu z zapros znajomego , ze beda kontrolowac proby oszustwa jednak nie jestem pewny od ilu refow najprawdopodobniej 50+

Opublikowano

Jak wchodziły refferale 2.0 to można było zrobić 10 linków według tego starego (1.0) dostać 975 Rp zaakceptować nowy zrobić 10 refów tylko tym razem 10 lvl nie 5 albo wbić te stare na 10 i drugi raz zgarnąć kolejne 975 Riotów

Opublikowano

No to dalej tak można zrobić teoretycznie. bo ja np na starym systemie wbiłem 49 refków i przeszedłem na 2.0 także teraz mogę dobić 10 kont z 5lvla na 10 lvl i dostanę pewnie 975 rp ale się boję o tego bana lub nawet o głupie odebranie nagród :P bo po co wtedy mam marnować czas skoro by mi to odebrali. Wielkiego skila raczej bym nie zdobył bo od 5 do 10 nadal się opłaca chyba na botach sobie pograć. :D

Opublikowano

2xUP: Podejrzewam, że sprawdzają, ile kont jest zrobione na Twoim adresie IP...

Ludziki interesujące się m&a, zagrajcie w Elsworda~

Opublikowano

po co to refreshujesz jak zostala podana juz odpowiedz na twoje pytanie

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...