Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbijanie refow

Mega Koksik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na nowym systemie i regulaminie mogę sam wbijac refy czy dostanę bana i będę mógł odebrać nagrody?a jak koledzy będą robić konta i tylko wbija 10 lvl to dostanę nagrody czy bana.chce zrobić 100 refow.

Opublikowano

@up double post

A w jaki sposób oni dojdą kto założył konto? Jeżeli masz zmienne ip. Przeciez mozna prosic kolegow by zakladali ci konta a ty bd wbijal.

Po 2 troche zle ze az 10 lvl

Opublikowano

"po 50 ponoć sprawdziają" jak widze takie posty to aż mnie w piętach ze śmiechu ściska xD Dla Waszej wiadomości, na starym RAFie miałem ponad 200 na nowym mam ponad 100 i jak narazie nawet email od nich nie dostałem.

Peace

Opublikowano

Sprawdzają, @2up jak chcesz riot może dostać twoje IP.

Nie wierzysz, że sprawdzają rób, ale potem zobaczysz bana i zmarnowane dni na wbijanie.

Opublikowano

ale wątpie żeby oni odeszli od metina bo zaczna mnie wyzywac od noobów i ze mam spadac

@edit:przypomniało mi sie:czy jak znajde te 100 czy 50 osób ktore zrobią konta,a moze nawet wbija ten 10 lvl i tak zostawia to tez dostane bana,a moze rp?

Opublikowano

Ale zaraz zaraz, chwileczkę... Przecież na stronie nic nie ma o banie za multikonta. Jest jedynie takie coś, że mogą zaprzestać dawać nagrody -,-

I poza tym to chodzi nawet o nagrody te lepsze, czyli skiny lub rp. A pz raczej powinni ci cały czas przyznawać. Bana za multikonta wbijane ręcznie beż żadnych botów/hacków nie powinno i nie jest karane banem....

A propos sprawdzania to jak wbije 50 to "sprawdzają" czy od 51 :P? bo mam 49 ^^

Opublikowano

Ale zaraz zaraz, chwileczkę... Przecież na stronie nic nie ma o banie za multikonta. Jest jedynie takie coś, że mogą zaprzestać dawać nagrody -,-

I poza tym to chodzi nawet o nagrody te lepsze, czyli skiny lub rp. A pz raczej powinni ci cały czas przyznawać. Bana za multikonta wbijane ręcznie beż żadnych botów/hacków nie powinno i nie jest karane banem....

A propos sprawdzania to jak wbije 50 to "sprawdzają" czy od 51 :P? bo mam 49 ^^

mówią ,że 50 ,więc nie radzę wbijać już samemu xD

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Ale do jasnej cholery, udowodnij mi jakimś regulaminem, że nie można sobie wbijać refów?... Można, ale mogą nie przyznac nagrody co najwyzej, i w koncu nie okresliles, moge wbic 50 a 51 nie? czy 50 nie wbijac ^^

Opublikowano

wg mnie prawda jest taka, że "podobno" sprawdzają czy będą chcieli to sprawdzać ale i tak kto w to uwierzy. Nawet jeśli miałoby tak być to Wy myślicie, że oni nie mają czego robić ? Po wysłaniu wiadomości z jakimkolwiek problemem do supportu trzeba czekać czasami koło miesiąca, czyli nawet jak mówią, że będą to sprawdzać to i tak nic z tym nie będą robić :)

Opublikowano

Wątpie aby sprawdzali. Ich to nie obchodzi czy sam robisz konta czy rzeczywiscie zapraszasz ludzi. Dla nich liczą się statystyki. Wiele gier na przykład metin2 promuje się czymś takim: "Dołącz do 7 milionów graczy..." itp. Dla lola to tez jest wazne zeby te statystyki jak najladniej wygladaly ;)

Opublikowano

Sami znawcy tutaj są :D

Ale do jasnej cholery, udowodnij mi jakimś regulaminem, że nie można sobie wbijać refów?... Można, ale mogą nie przyznac nagrody co najwyzej, i w koncu nie okresliles, moge wbic 50 a 51 nie? czy 50 nie wbijac ^^

a chuja dostaniecie, a nie bana ktos kiedys puscil plotke ze dają bana i kurwa sie boicie

wg mnie prawda jest taka, że "podobno" sprawdzają czy będą chcieli to sprawdzać ale i tak kto w to uwierzy. Nawet jeśli miałoby tak być to Wy myślicie, że oni nie mają czego robić ? Po wysłaniu wiadomości z jakimkolwiek problemem do supportu trzeba czekać czasami koło miesiąca, czyli nawet jak mówią, że będą to sprawdzać to i tak nic z tym nie będą robić :)

Dla tych trzech :

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=684346

http://euw.leagueoflegends.com/rewards/terms-and-conditions

Ludzie, rekord reffków na bocie to ponad 2800 a wy się boicie o około 50 refków:D

Zależy o jakim rekordzie piszesz, kolega który jest autorem ulb bota i prowadzi swoj wlasny ref serwis przeliczyl ze zrobil juz ok 3000 kont wiec 2800 pfff

Wątpie aby sprawdzali. Ich to nie obchodzi czy sam robisz konta czy rzeczywiscie zapraszasz ludzi. Dla nich liczą się statystyki. Wiele gier na przykład metin2 promuje się czymś takim: "Dołącz do 7 milionów graczy..." itp. Dla lola to tez jest wazne zeby te statystyki jak najladniej wygladaly ;)

Będą sprawdzać i będą banować, oni tracą na tym kasę,

ALE

Takich małych botterów jak Wy jest na pęczki, riot będzie celował w tych co prowadzą działalność polegającą na odpłatnym robieniu kont ref ( takich jak ja ). Kogoś złapią, postraszą ogół community i na tym się skończy.

Osobiście dodam iż od kiedy wystartowałem z RAF mam za sobą około 1300-1400 kont zrobionych dla siebie i znajomych. Jestem łatwy do namierzenia przez stałe IP I JAK DO TEJ PORY NIC Z RIOTU MI NIE PRZYSZŁO.

Baylife

Opublikowano

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=443501

• Utrata wszystkiego co uzyskali poprzez oszustwo.
  • Bezterminowe wykluczenie z systemu ‘Zaproś znajomego’.
  • Zawieszenie, lub w niektórych wypadkach bezterminowe wykluczenie z League of Legends.

Nie mam pytań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...