Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]z forum

Existed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam taki problem,gdyż nie moge napsiać żadnego komentarzu w np. Publikacje serwerów Metin2 bo pisze mi że temat zamknięty ;/

Ale inni normalnie komentarze dodają

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

@up

Nie od dzisiaj siedze na forach metina i wiem kto to jest Moderator ..

Nic nie wiem o tym że trzeba mieć odpowiednią ilość postów,aby napisać odpowiedź ;)

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

Z taką sprawą napisz do moderatora działu.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Są nowe ograniczenia w dziele, można tam pisać dopiero od 30 postów

Powstały one aby ograniczyć spam w dziale i na przyszłość proszę zaglądać w regulamin;x

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Są nowe ograniczenia w dziele, można tam pisać dopiero od 30 postów

Powstały one aby ograniczyć spam w dziale i na przyszłość proszę zaglądać w regulamin;x

Jeżeli ludzie, którzy publikują swój serwer ale po to zakładają nowe konta to mogą oni napisać wątek z publikacją serwera dedykowanego ale nie mogą w nim odpowiadać? o.O

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jeżeli ludzie, którzy publikują swój serwer ale po to zakładają nowe konta to mogą oni napisać wątek z publikacją serwera dedykowanego ale nie mogą w nim odpowiadać? o.O

30 postów to nie dużo z 15 min roboty ;x

A te ograniczenia sa potrzebne ponieważ wiele osób zakłada konto tylko po to aby oczernić serwer

1388363882-U262029.png
Opublikowano

30 postów to nie dużo z 15 min roboty ;x

A te ograniczenia sa potrzebne ponieważ wiele osób zakłada konto tylko po to aby oczernić serwer

No niby tak, ale na pewno są jakieś modyfikacje, żeby autor tematu mógł bez potrzeby 30 postów w swoim temacie mógł się wypowiadać. Bo 70% serwerów które się tutaj publikują są na nowych kontach także będzie niepotrzebny spam byleby wbić 30 postów.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...