Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo Srokinga dodali do aukcij na allegro,ze mozna kupic .I teraz sa do wyboru 3 boty a mianowicie :Isrobot,Sroking,Sbot -

Który z nich jest najbezpieczniejszy zeby bana nie dostac?Ja uzywam isro jak narazie po dwuch dniach dostalem bana...Co prawda nie mialem zmienionej nazyw w folderze silkroada "errorsendera" ale sadze ze on jest najbardziej wykrywalny a jak Wy?Oplaca sie kupić sroking-a niz isrobota?Kiedy wznowia kupno dla nowych uzytkownikow sbota?

@edit

Teraz mam bana do srody.Jak wyzej napisalem uzywam isrobota, jak myslicie bocic jeszcze isrobotem czy kupic srokinga?czy poczekac na sbota?czy jak?

A tak wogole to moze przez to ze nie mialem zmienonej nazwy tego "errorsendera'' bo moj kolega uzywa juz isrobota dlugi dlugi czas, i nie dostal jeszcze bana ani razu...A ma zmieniona nazwe tego "errorsendera''Myslicie ze to tego wina?

Opublikowano

Po 1 zmien nazwe tego pliku.

Po 2 teraz nie ma "Najbezpieczniejszego bota", po prostu jak masz pecha to dostaniesz bana i tyle ;D, jak cos to lec dalej na isro a nie na srokingu ;)

Smoke Weed

Opublikowano

Co prawda jak gralem na srokingu , od prawie ze poczatku jego powstania to nie mialem bana . .. wiec nie wiem ,a mam 89 lvl i nie chce ryzykowac kolejnego bana na niego ...

KiEDY wznowia to zeby mogli nowi uzytkownicy korzystac z sbota?

@edit

a z tym banem to dziwne bylo...Rano jak wstalem ustawilem isrobota zeby sobie bocil...(bez autologinu), rano wbilem za 1 razem serwery byly puste...Gdy przyszedlem ze szkoly kolo 16 ,musialem wyjsc ze silkroada.(nomrlanie chodzil itp, ale musialem wyjsc)....potem znowu wszedlem z autologinem i dostalem bana, ale były serwery pelne...

Opublikowano

Odpowiem krutko bo nie wiem boce na isro od dzis ;p Dokladnie od 7 rano xD wstalem kupilem premium i sroking on. Puki co sroking sie niezle sprawuje chce dokonca go wykorzystac i premke i poczekac na sbota raczej jak nikt nie boci na srokingu..... . A i kiedy wznowa uzytkownikow na sbocie ? xD niezle musza kase robic ci od sbota xD.... Albo moze ktos z was uzywa .. ? i moze mogł bym sie z nim skladac ? Prosba ....

Opublikowano

Lepiej tez nie uzywaj srokinga bo takze duzzzo osob otrzymalo za niego bana :) w nieodpowiednim momencie odpaliles chyba premke trzeba bylo poczekac na sbota :P powodzenia.

sygna1o.jpg

Opublikowano
Lepiej tez nie uzywaj srokinga bo takze duzzzo osob otrzymalo za niego bana :) w nieodpowiednim momencie odpaliles chyba premke trzeba bylo poczekac na sbota :P powodzenia.

A ty moze uzywaszz sbota ? I mogł bys miec współ właściciela .. ?

A i bana sie dostaje jak sie kupowalo silki i sie posiada ???? Słyszałęm ze nie ... ?

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli chcesz inwestować pieniądze w płatnego bota to wyłącznie sbot, jest najtańszy z płatnych botów i jak najszybszy i najbezpieczniejszy, jedynym twoim zmartwieniem może być znalezienie nowego konta, chyba że chcesz z kimś współdzielić to możesz wejść w dział sbota i umówić się z jakimś użytkownikiem w temacie o kontach sbota.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Po co wy się powtarzacie pareę razy , że Sbot jak to już dawno zostało napisane...

Wiem, że teraz zasapamowałem , ale denerwuje mnie głupota innych :).

16.04.2010r - 666 postów :-).