Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Kod na wypożyczenie audi r8

McGrasus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mhm...Ten kod działa ..Ale dla mnie żadna frajda Audi R8 :D

Opublikowano

@up. Kod nadal działa. Nie wprowadzaj w błąd...

To ty nie wprowadzaj w błąd -_-

Sam przed chwilą sprawdzałem i nie działa...

Opublikowano

Kod działa, tez myslalem ze nie chodzi dopiero na drugi dzien mi dodalo R8 jako prezent :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

Kod działa, tez myslalem ze nie chodzi dopiero na drugi dzien mi dodalo R8 jako prezent :)

tak jak kolega, wszedłem do gry i w IS był, wiec nie piszcie głupot, że nie działa :>
Uczeń
Opublikowano

Kod działa tyle że na google chrome mi pisze ze nie mam prezentów ale wszedłem przez mozille i mam tak ze działa!!

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Tak jak wszyscy mówią. Wystarczy chwile poczekać i audi jest , tyle ze to jest ta słabsza wersja z silnikiem 4.2 , więc samochodzik lipa straszna.

Opublikowano

Hah ah aha ha ha ha aha ha!!!

Mówiłem że zignorują jakiś tam temat i wstawią swój, kto założył tamten temat stracił "Lubię to"

A do kiedy kodzik bd działać?

461151420292002410470.png
Opublikowano

Działa ale to R8 to szrot jest straszny :) Mogliby dać boostów za frjaera albo część bryczek które są za boosty dać też za IGC np: 2000 GT-R, M3 Evolution ; ogarnąć ten chat i samochody za boosty, żeby dzieciaki z 2 lvlem nie zapitalały Lambo czy Porsche z T3 po 600 pkt. -.-

Opublikowano

działa tylko wystarczy chwilkę poczekać :D

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...