Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki problem daje lajki

AvirO1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juz od jakichs 2dni pisze mi ze mam bład z gra mass effect 3 ze servery wylaczone czy cos takiego....

kazdy tak ma?? czy da sie to jakos naprawic? sciaglem aktualizacje i tak mam;/

Opublikowano

pomoze ktos?? za niedlugo bedzie noc a ja niemam w co grac://////

w Noc sie spi z tego co sie orientuje ...

Reinstall wylacz zapore itd. Jak nie to wejdz na oficjalne forum, jak jest, i tam znajdz temat.

61093c6efb.png

Opublikowano

w Noc sie spi z tego co sie orientuje ...

Reinstall wylacz zapore itd. Jak nie to wejdz na oficjalne forum, jak jest, i tam znajdz temat.

szymcio akurat w nocy jest najwiecej ogarow(; jesli nie sa wypici

reinstaluje za 30minut wam powiem co dalej i czy dalej mi sie wyswietla

Opublikowano

PiTTerX, musiał wyłączyć już komputer jeżeli problem występuje od kilku dni.

Ja proponuję otwierać grę jako Administrator w trybie zgodności z SP1-3, zawsze to może pomóc.

Możesz też od nowa zainstalować oraz powyłączać zapory + najnowsze stery karty graficznej i sieciowej.

Opublikowano

nic nie pomoglo );

Serwer Mass Effect 3 jest aktualnie niedostępny. Prosze spróbowa pózniej

bardzo prosze o pomoc... mozna pisac na origin nick: B3nzaI

lub w temacie srednio co chwile tu jestem

Opublikowano

nierozumiem mam neta a neta niemam w grze?

to bym niemial neta wgl a nie tu mam a tam nie

chyba.... da sie to jakos zobaczyc?

Opublikowano

hahahha, nie :) Ten problem występuje wtedy, kiedy albo Origin jest nieaktualny, albo Mass Effect 3. Zaktualizuj i jedno i drugie i powinno śmigać.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Jest też inny problem a mianowicie.

Od czasu wejścia w życie DLC Rebelion oraz aktualizacji 1.0.3. Gracze napotykają problemy z stabilnością w multiplayerze, jak wspomniany w pierwszym poście.

Wyłączenie gry może tu pomóc, ale nie na dłuższą metę. Bioware musi kolejnego patcha wypuścić.

Opublikowano

@Up. Zgadzma się w 100%. Lagi są tak poważne, że nasza postać czasami po prostu lata w powietrzu O_o... Co ciekawe, nie występuje to u wszystkich grających, a np. u jednej osoby tylko. O drobnych lagach i przeskokach paru sekundowych juz nie wspominam.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

O dziwo, ja tak nie odczuwam już lagów, na złocie na loozie daję radę już grać.

Ale większość skarży się na niestabilność MP i coś w tym musi być, polecam w tym celu napisać do supportu Bioware, innej opcji na tą chwilę ja nie widzę.

Opublikowano

Mam to samo i nie jest to wina routera/internetu/komputera, po próbowałem u taty w kancelarii i też co 1-2 rudny wyłączało mi neta i wyskakiwał napis, że serwery nie działaj.

Napisz do supportu, ale nie origin tylko bioware, jeśli W OGÓLE nie możesz grać. btw. Szkoda, bo jeśli nie możesz się połaczyć i kupiłeś dodatek From Ashes, to nie możesz grać nawet w singla..

Opublikowano

@Zav. Właśnie odkąd wyszedł patch 1.0.3 to ludzie skarżą się na stabilność, i proszą o naprawę tego. Jak będą jakieś niusy to dam znać, w między czasie prosiłbym o listę osób z Polski które mają problem, poruszę problem na Angielskim forum Bioware.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...