Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę założyć broni.

PanZycia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie podwójne pistolety ale nie mogę ich założyć, mam wymagany lvl więc nie wiem o co kaman. Gdy chcę założyć wyskakuje mi napis:

You will no longer be able to trade this item if you equip. Do you want continue?
Wybieram OK i nic sie niedzieje, wtf?
Opublikowano

Żeby używać inną broń, niż tą którą wybrałeś przy tworzeniu postaci, musisz posiadać 30 lv oraz punkty, wtedy punkty ładujesz w ta broń i możesz ją używać.

Opublikowano

Okej, teraz mam problem bo dałem punkt w nowe umiejętności walki wręcz(martial arts) i nie wiem jak uaktywnić ten nowy styl. Automatycznie przestawia się na ten nowy, czy nie? Jak nie to jak zmienić?

Opublikowano

Jeżeli piszesz o stylu walki to zobacz tam gdzie masz punkty, jakie masz combo dostępne. Natomiast jeśli Ci chodzi o styl wyglądu to w zakładce styles > weapon możesz zmienić styl klikając na niego.

@down

Kliknąć na to. Jeżeli nie działa to znaczy że nie masz pkt. lub nie masz na razie dostępne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...