Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam mały problem :P. Kiedy odpalam silka, zostawiam na auto login albo puszczam stala, bota etc. i odpalam CSS to okno silka tak jakby zamiera ;D, Tzn. postać jest nadal zalogowana ale okno zacina i nie mogę go przywrócić. Jedyna opcja to ponowne uruchomienia silka. Bardzo proszę o pomoc :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

hmmm... coś jakby takie ścięcie, a masz może w lewym górnym rogu takie "zaburzenia" grafiki, taki mały prostokącik. Miałe ten problem bardzo często jak go minimalizowałem w Srokingu i przywracłem okno opcją "hide client" może ściągni Sro hidera i minimalizuj go do niego jak masz np stalla i możesz robic coś innego ;]

Opublikowano

Chodzi mi o globalną wersje. To nie jest żaden mały prostokącik :P . Po prostu okno gry się zacina ale postać jest ciągle zalogowana - a jak jest puszczony bot to ciągle expi.

Opublikowano

więc ściągni Sro hidera. Jest gdzieś tu na forum bo używałem go kiedyś i włąśnie stąd go pobrałem ogólnie świetny programik no i powinien Ci pomóc z problemem ;)

Opublikowano

Nie pomaga :P Chowa mi silka :P Odpalam CSS a jak kończę grać do jak klikam aby pokazało to wyskakuję ścięte okno ;D.

Opublikowano

to srominimalizerem zminimalizuj i zmaksymalizuj, następnie poczekaj kilka minut przy włączonym silku i może zaskoczy

Opublikowano

Też tak miałem ;P

Ściągnij Sro Wind Mod i tam masz opcje Resize i wpisujesz 100

Tez mi sie tak dzialo jak w Cs'a pykalem ;P

Ten SroWindMod sie teraz inaczej nazywa ale niepamientam jak

Mam nadzieje ze pomoglem

Seiran95.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...