Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Gamio.pl, forumowy last.fm itp

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejcia wszystkim. Na początek sugestia/pytanie, głównie do administracji i osób pamiętających/zaangażowanych w projekt gamio.pl - czy jest szansa na przywrócenie projektu? Szkoda porzucać tak fajną inicjatywę, reaktywacja mogła by przynieść sukces.

To samo zapytanie odnośnie gazetki mpc - będzie kontynuowana z ramienia mentorów, czy moze kolejny świetny projekt pójdzie do kosza, albo kilka-kilkanasie osób zajmie się tym via pm, bez żadnych specialnych rang?

I na koniec, proponuje dodanie odnośnika do forumowego last.fm (tam, gdzie jest forumowy steam i konto na yt). Muzyka łaczy wszystkich ludzi, bo każdy jakiejś słucha.. No i pełni funkcję niezłego shoutboxu. Link:

http://www.lastfm.pl/group/MPCForum

To by było na tyle, pozdrawiam wszystkich. Na pocieszenie dodam, że został tydzień do Euro 2012, a za cztery - koniec roku.

Opublikowano

Dlatego mówie - niezależna grupa, z jednym opiekunem, w postaci powiedzmy gm/mml/mk ( bo ponoć gm to nie tylko maszynka do raportów ) może nadzorować projekt; aby nie był sztywny, a zarazem nadawał się do uznania go "oficjalnym"

Opublikowano

Gamio, stare dobre czasy, pamiętam jak duds się tym zajmowała i to logo. :D Jasne, że jestem na tak.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jestem na Tak, przyda się jakaś dodatkowa atmosfera, chociaż i tak nie sądzę aby to przeszło.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wdłg. mnie Zav'ie to tak.

...

Też mnie zastanawiało gdzie to wszystko jest..była gazetka, jeb nie ma Oo

Było to lastFm jeb nie ma Oo

(Chociaż dokładnie z tym 2 nie wiem jak było)

Ale czy tak było, czy tak jestem na Tak, jeżeli chcecie aby doszło coś jeszcze do tego forum.

Opublikowano

Gazetka to był dobry projekt, lecz z czasem wszyscy się "wykruszyli"... Gamio nie pamiętam ;d

Tak!

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jak nabór to już poza forum, żeby nie tworzyć nowych rang.. Ostatnio był sprzeciw administracji d/s moderów w MCT (co dziwne, wcześniej twierdzono, że moder może dojśc do MCT).. Więc uważam, że można stworzyć jakiś dział private, żeby to ustalać i dać kogoś na nieformalnego leadera..

A co do Gamio to jednak chyba musimy czekać na zdanie kokosza :c

Opublikowano

Tfu, tfu, tfu. Nie wiedziałem Zav po tytule domyśliłem się że to coś takiego jak last. Pisano o grach czyli coś takiego jak recenzje gier, opisy itd? Takie gry-online.pl?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

gamio.pl nie jest podobne do lasta.. To była strona opłacana przez kokosza, w tamtym czasie było też metinforum.pl, też od kokosza, ale po jakimś czasie dwie domeny upadły.. Na gamio pisano o grach ;)

Opublikowano

Wiadomo każdy słucha muzyki : )

gamio nie wiem co to jest.

A co do gazetki czytałem i nie była zbyt interesująca, same litery nic więcej.

Ale jestem na tak.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Wiadomo każdy słucha muzyki : )

gamio nie wiem co to jest.

A co do gazetki czytałem i nie była zbyt interesująca, same litery nic więcej.

Ale jestem na tak.

Hahaha xD Nie wiesz co to gazeta ?:D

By nie płakali że spam to napisze że i tak administracja się nie zgodzi bo nie będzie miał kto tego ogarniać

Opublikowano

Hahaha xD Nie wiesz co to gazeta ? :D

By nie płakali że spam to napisze że i tak administracja się nie zgodzi bo nie będzie miał kto tego ogarniać

Chodziło mi o to że nie było w niej nic ciekawego np. jakaś śmieszna sytuacja na forum, wszystko takie sztywne.

Opublikowano

Chodziło mi o to że nie było w niej nic ciekawego np. jakaś śmieszna sytuacja na forum, wszystko takie sztywnie.

Już to pisałem sztywne było bo nie było pisane przez użytkowników a przez administracje która nie może pisać całej prawdy

Opublikowano

Już to pisałem sztywne było bo nie było pisane przez użytkowników a przez administracje która nie może pisać całej prawdy

Seriously? A ja myślałam, że przez mentorów. Cóż, widać jestem niedoinformowana :-)

Co do topicu:

Gamio- nie przejdzie, upadnie tak szybko, jak wtedy

Gazetka- może, kto wie, na razie nie ma o tym żadnych konkretnych informacji. Ale nie mówię, że nie ;>

Opublikowano

Hmm... gazetka to był dość dobry projekt (tak wiem, moja zajebista skromność :D) i może warto byłoby zrobić to ponownie. Fajnie byłoby też dodać tam trochę humoru, tak jak wspomnieli poprzednicy. Kiedy wyszła po raz pierwszy zebrała dość dobre noty, a jeśli zaangażuje się w to więcej osób, mamy szansę zrobić coś więcej.

Jeśli będzie taka potrzeba, mogę wcielić się w "Redaktora Naczelnego", tak jak to było ostatnim razem. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Seriously? A ja myślałam, że przez mentorów. Cóż, widać jestem niedoinformowana :-)

Co do topicu:

Gamio- nie przejdzie, upadnie tak szybko, jak wtedy

Gazetka- może, kto wie, na razie nie ma o tym żadnych konkretnych informacji. Ale nie mówię, że nie ;>

Tematów masz od groma!

Update do kolejnej wersji, degradacje moderatorów, degradacje mmt, ruszyły konkursy, nowe działy na forum, przekroczenie 500k userów, awans M@ńka na admina, Ty na GM.

O tym wyżej nie było pisane, a można byłoby zrobić wywiad z losowym, zwykłym, szarym userem i anonimowo, żeby słowa które powiedział nie wpłynęły na jego konto czy jego staż na MPC, ale żebyśmy to ocenili, jak to wygląda z naszej strony. Zastanówcie się nad gazetką bo to dobry projekt, mogłaby wychodzić co 2 tydzień/co miesiąc.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Gazetka to był fajny pomysł :)

Z chęcią poczytałbym trochę informacji co się dzieje na forum ... a może nawet zgłosiłbym się do pomocy <hmm>

Przydało by się w takiej gazetce informacje o najnowszych i najlepszych cheatach, o np sprawach z userami (banowanie itp.) wywiady itd...bo jeśli ktoś wchodzi na forum po tygodniowej przerwie to nic nie rozumie z życia MPC.

@popieram Pan Kaś z tym wywiadem z szarym userem :) oczywiście wolność słowa musiała by być z zachowaniem smaku itp :P

1363095337-U286162.png

Opublikowano

"nie ja jestem właścicielem domeny - także na pewno nie będzie wsparcia mpc."

~ kokosz

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...