Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xign Code Bypass 1.01

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4b1504e5.png

Xign Code Bypass 1.01 Pobierz

Skan: Zobacz

Opis: jest to obejście najnowszych zabezpieczeń GameHI, obejście to zostało zrobione dzięki wysokiej znajomości autora bardzo trudnego języka jakim jest ASM.

Autor: Hellspider

Instrukcja:

1. Wypakuj wszystko do folderu bin w folderze gry

2. Odpalasz plik No-XIGN 1.01.exe

4. Namierzasz w nim unpacked_dekaron który skopiowałeś razem z resztą do folderu bin

5. Launch

2006-2010

Opublikowano

Witam

Nie wiem co jest ale jak odpalam gre przez tego no-xin(a) wybiorę w nim global_unpacked_32.83.6 to gra sie nie odpala

mam windowsa Viste i odpalam ten program jako Administrator

Prosił bym o Pomoc

Dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

Też mam ten sam problem bypass nie odpala mi gry, tylko pisze Dekaron Process created!. Chyba ze tak ma być i w tym momencie mam załączyc gre za pomoca zwykłego launchera??

??

Opublikowano
Też mam ten sam problem bypass nie odpala mi gry, tylko pisze Dekaron Process created!. Chyba ze tak ma być i w tym momencie mam załączyc gre za pomoca zwykłego launchera??

??

nie, odpalasz no xignem tam jest napis launch i na niego masz kliknąć.

ps. Nie pisz double postów na przyszłość ;)

2006-2010

Opublikowano

Żeby kliknąć launch, najpier muszę włączyc NO-XING i wybrać w nim unpacked dekaron chyba nie?? a dopiero potem launch. Qrde człowieku robie według instrukcj bo jest dokładnie taka sama jak w poprzednim deku, nic sie nie zmieniło z tym że tam po naciśnieciu launch włączała mi się gra a tu nie i nie wiem dlaczego. (robie to na adminie)

Opublikowano

żadne Unpacked Dekaron tylko global_unpacked_32.83.6 żeby niebyło mi śmiga idealnie niewiem w czym są u was problemy.

Opublikowano
żadne Unpacked Dekaron tylko global_unpacked_32.83.6 żeby niebyło mi śmiga idealnie niewiem w czym są u was problemy.

przecież chodzi o to samo więc nie wiem czego się czepiasz, 0 logiki

2006-2010

Opublikowano

Słuchaj energy robie dokłądnie tak jak piszesz, ale niestety gra się nie włącza. Nie wiem czemu bo w procesach( w menadżerze zadań) jest otwarty i aktywny global-unpacked.

Opublikowano

mi pisze cos takiego An error occured! Error code: 1e7

-I opisał by Ktoś dokladnie gdzie te pliki maja sie znajdowac czy moga np.na pulpicie czy w jakichs folderach gry musza

Opublikowano
mi pisze cos takiego An error occured! Error code: 1e7

-I opisał by Ktoś dokladnie gdzie te pliki maja sie znajdowac czy moga np.na pulpicie czy w jakichs folderach gry musza

1. Wypakuj wszystko do folderu bin w folderze gry

@kuku

nie wiem, mi na win 7 chodzi bez problemów

2006-2010

Opublikowano

Do samego folderu bin.Czy w bin xigncode??

Wypakowalem w bin i jak uruchamiam teraz to mam jakis blad "uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie poniewaz nie znaleziono mss32.dll.Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem "daje ok a w No-XIGN pisze Dekaron Process Created!

Opublikowano
Do samego folderu bin.Czy w bin xigncode??

Wypakowalem w bin i jak uruchamiam teraz to mam jakis blad "uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie poniewaz nie znaleziono mss32.dll.Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem "daje ok a w No-XIGN pisze Dekaron Process Created!

mss32.dll to już nie wina ani cheatów ani bypassa

2006-2010

Opublikowano

www.dll-files.com

Bezradność dzisiejszej młodzieży mnie przeraża...i jest coraz gorzej. Czego oni teraz uczą w tych szkołach ehh

mss32.dll powinien się znajdować w katalogu /bin , jest to biblioteka od dźwięku w grze.

Opublikowano

ten program co podales link usowa po 15 errorow a mi wyszlo 289 :P mzoe lepiej bedzie jak przeinstaluje system ??

-przeinstalowalem i jest ten sam błąd ;/

Opublikowano

Reinstalacja samej gry usunie ci problem z tym mss32.dll, chyba że masz ich więcej.

Ta stronka co podałem zawiera wszelkie pliki .dll do pobrania, jak komuś jakiego brakuje, np. gry usunięty został po zarażeniu wirusem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...