Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] AlterCraft 100slotów [Non-premium] [Premium] [Survival,Frakcje] [WL]

kajrex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra ludzie, bo najzwyczajniej mnie denerwujecie więc postanowiłem napisać.

Z tego co wiem nasza reklama już tu była/jest kajrex, więc twoja jest zbędna, zgodzę się z poprzednikiem, że za często robisz refy, więc przestań bo psujesz nam opinię.

Co do komentarzy, to tak : administracja nie zabija graczy bez powodu, jeśli gracz kradł, bądź nie miał frakcji i zabijał ludzi na ich terenie (claima mogło nie być, po ataku na serwer, z tego co słyszałem to już na paru innych też tak było) to żeby odzyskać itemy go zabiją komendą, nigdy ręcznie (mogą dać itemy graczowi poszkodowanemu, ale jeśli są to enchanty to potrzeba dodatkowych komand, a to jest prostsze).

Bany : o i tu moi drodzy jest zabawnie, każdy pisze "dostałem bana za nic", polecam najpierw zapoznać się z regulaminem, dostępnym na forum, bądź chociażby FAQ na spawnie, zanim wasze "piękne" wypociny zaczniecie pisać... Ostatnio ktoś napisał, że dostał bana za nic, rozumiem reklamowanie to nie jest powód do bana tak?

Frakcje są nazywane miastami, ponieważ frakcje jako tako oznaczają sam plugin - factions, jaki jest używany na wielu serwerach, to że u nas ma lekkie modyfikacje, zwiększające powera na łebka, nie zmieniają go naprawdę...

Ponoć ktoś dostał bana za x-ray, od 3 maja jest wgrany plugin anty x-ray i nikt nie dostał za niego bana ( co nie znaczy, że go nie używano...).

+ dochodzi do tego, że gdy masz bana, jedyne co widzisz próbując wejść to : Ban hammer has spoken, nie ma podanego powodu :>.

Nie grałeś, a nie możesz wejść - jeśli twoje ip nie jest polskie, nie wejdziesz. Jeśli zaś to Cie nie odstrasza, zapraszam na team speaka, bądź forum, wtedy admin doda Cie do listy wyjątków.

Lagi - przyczyna ich nie jest znana, prawdopodobnie coś na mapie, sam serwer ma około 800 zł budżetu miesięcznego, a maszyna naprawdę niezła jest.

Administracja nie ogarnięta i nie odpisuje - Sprawdź najpierw, czy ktoś z administracji w ogóle jest, jeśli jest to sprawdź czy jest AFK. Administracja wbrew pozorom jest dosyć dobra, może ich rozmowy, które nam ktoś wytykał są na poziomie niskim, ze względu na to że cały czas żartują, ale nie jedno o człowieku świadczy...

Gdy administracji nie ma na serwerze, a twoja sprawa to np: grief, to zostaw /modreq obok miejsca zgriefowanego.

"Za nick jp dostałem bana" - Nie dostałeś go na pewno za nick, sprawdź regulamin, zapytaj może na ts3 za co go dostałeś... a nie szalej na każdym forum od craftsite po bloga Magdy Gessler, że bana masz za nick JP.

Jak ktoś wbije za parę dni na serwer i będzie się pluł o to, że bronie serwera bo mam adma, to niech w ogóle nie pisze, wczoraj dostałem Junior moda, na serwerze grałem od jego początku (1 rok), więc pisze tu jako doświadczony gracz.

Opublikowano

Serwer do bani... GM jesli mozna tak nazwac dziecko, ktore nie portafi doliczyc do 10 dni ma czelnosc nazywac graczy "bezczelnymi smarkami" i wyzywac od najgorszych jesli chcecie stracic chec do gry w mc zagrajcie na tym serwie w sumie to szkoda mi jedynie MrDarku za to ze musisz grac na tym zwalonym serwerze !!NIE POLECAM.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja z kolei bardzo polecam serwa, bardzo fajna mapa, organizacja, administracja w porządku i pomocna, w dodatku otwarta na rozsądne sugestie. Jeżeli dla niektórych wadą jest to, że KONIECZNE jest przeczytanie i ZROZUMIENIE regulaminu, to ja nie chcę znaleźć się na jednym serwerze z takimi ludźmi, tutaj jest spoko atmosfera i nie ma buractwa, bo jest szybko eliminowane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...