Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta:P

koxmaster1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o nieusuwanie tego tematu, gdzyż traktuję go też jako ankietę na najlepszy serwer.

Witam wszystkich. Poszukuję serwera China/Euro z capem 100-120. Najlepiej (ISRO): exp-od 10-100000 i sp tak samo, drop-od x1 do x3 i suny tak samo, alchemia x1 , serwer musi być stabilny, najlepiej jakby było na nim sporo polaków, minimum graczy 400+ no i wiadomo bez lagów oraz by GM był jakiś normalny albo normalni. Na serwerze musi być mało sunów, a nie każdy lata z setem full sun +9. i najlepiej jakby za bota banowali albo jakies kary były ale wiem żez tym wymogiemto prawie nierealne,no i bez free silków za vote.Tylko nie elite bo tam już grałem.

Reszta mnie nie obchodzi byle nie do przesady. Grałem na Dymerze i nie gra sie przyjemnie jak wszyscy mają bronie 10+, a do tego te dropy :/. Proszę o wskazanie najlepszego z tymi parametrami serwera.

Wiecie może jak wygląda sytuacja na serwerze Capped Online: ile gra ludzi i wogóle/?

Opublikowano

Tylko że ja nie chcę z takim dropem grać. Drop musi być normalny x1 (isro) albo max do x3. Exp i sp to mi to obojętne bo i tak wkońcu wbije ten lv ale wszystko inne musi się w miarę zgadzać tak jak w temacie. A jak wygląda sytuacja na serwerze Capped? Raty ma podobne do tych co bym chciał.

Opublikowano

Dzięki a mógłbyś napisać dokładnie jakie raty bo nie mogę znależć nigdzie. Bot tam jest legalny?

Tutaj zamieszczam linka opublikowanego servera na MPC:

http://www.mpcforum.pl/topic/612262-myth-online-120-cap-nowe-miasto-modyfikowane-itemy-fallow-pety-zapraszam/

(W tym temacie znajdziesz wszystkie odpowiedzi na swoje pytania, dodam tylko, że bot teoretycznie jest legalny, a w praktyce wygląda to tak- żaden nie działa: ) )

Opublikowano

Powiem tak.. Dawno tam nie grałem więc nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda na chwilę obecną. Raz na jakiś czas przeglądnę forum servera i tyle... Z tego co pamiętam, to mało kto miał chociażby soma (drop soxów jest mały-między innymi dlatego poleciłem Ci ten server).

Opublikowano

O to własnie mi chodzi. A jest jakis mc albo loader i czy jest to legalne? Jak masz jakąś niepotrzebną postać na tym serwie to z chęcią przejmę ją. A dlaczego tam przestałeś grać?

Opublikowano

O to własnie mi chodzi. A jest jakis mc albo loader i czy jest to legalne? Jak masz jakąś niepotrzebną postać na tym serwie to z chęcią przejmę ją.

heh, z tego co wiem, to loadery również nie działają:D Zrobili swoją wersję klienta, na którym ciężko cokolwiek odpalić. Postać chętnie Ci oddam, jednak na chwilę obecną nie pamiętam acc/passów a zbieram się do pracy. Wieczorem, ewentualnie jutro rano napiszę Ci wszystko na PW, powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...