Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc]logowanie

prorocze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moj problem poelga na tym ze gdy proboje sie zalogowac na pl1 mam ladowanie w nieskonczonosc. Na pl2 moge sie zalogowac normalnie. Na kompie kumpla tez moge ale u siebie nie. Usuwalem cookies flasha firefoxa itp i nic nie daje -z reszta na zadnej przegladarce mi nie dziala pl1- Co moze pomoc? znacie jakeis sposoby? support odpisuej zek onto z ich storny dziala w 100%

Opublikowano

Napisz do nich z prośbą co masz robić... Nie dziwie się, ze u nich all OK, skoro u innych działa. Support jest od pomagania, a nie od mówienia, że u nich wszystko działa w 100%.

Opublikowano

No i wlasnie napisalem im to samo a oni po raz 5

"Z naszej strony Pana konto działa w 100% poprawnie - niestety problem leży po stronie Pana / Pani systemu i na odległość nie jesteśmy w stanie nic więcej zrobić - proszę skonsultować się na miejscu z serwisantem sprzętu - być może system wymaga reinstalacji."

I jak tu kurde polegac na supporcie?

Opublikowano

Moj router jest wylaczany co jakis czas [ostani raz wczoraj] . W domu mam 1 komp :< Ale u kolegi dziala normalnie. Ale to jest dziwne ze moge zalogwac sie na PL2 a na PL1 juz nie ;<

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Dołączam się do pytania. Mam ten sam kłopot inne serwey wchodzą a PL1 nie.. support napisał mi dokładnie to samo....Próbowałem innym kontem to samo.... Jedyne co udało mi się zrobić to poltać na mapie..a zrobiłem to tak logowałem się

wybrałem server PL1 i gdy ładowała sie strona w adresie zmieniłem końcówkę z Start na MapRevolution ładowało się długo ale weszło.... HELP!!!

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Uczeń
Opublikowano

Spróbuj wyłączyć antyvirusa.

Up@

Jeśli obaj macie taki sam bląd, to BP znowu mogło coś zwalić...

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

No ale dziś udało mi się sprawdić ile jest graczy online na PL1 i było około 1300 więc to u nas sie coś zje*ało

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Dobra nie wiem jak u kolegi ale mi już działa nic nie robiłem poprostu przeczyściłem dysk i rejestr ccleanerem poczekałem 2 dni i działa :P

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Brak odpowiedzi. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...