Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SeaFight bez wydawania pieniedzy, czy mozliwe?

Raye_C

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w nazwie tematu mam pytanie:

Czy mozna sie wybic ponad przecietnosc nie uzywajac calkowicie itemshopu czy cokolwiek tam jest?

Jesli tak to czy macie jakies porady lub tutoriale?

Pozdrawiam

Final_Fantasy_by_BloodRei.jpg

Even if the morrow is barren of promises, nothing shall forestal... my return...

Loveles Poem - CC:FF VII

Opublikowano

co ty pierniczysz grales w to kiedys wszystko co za perly czyli kase mozesz kupic na placu targowym innym slowym musisz miec zloto a to nie jest trud

wchodzisz w plac targowy >>> przedmioty elitarne i licytujesz

@@up

chyba nigdy nie grales w seafight

Opublikowano

@MrGresQu

Chyba ty nigdy nie grałeś w seafight. W dalszych fazach gry liczy się to ile kto wydaje na grę. Bez premium będzie ci ciężko grać. 3 lata temu albo 4 można było normalnie grać bez wydawania kasy ale teraz nie da rady jeżeli chcesz się liczyć na morzu.

Pozdrawiam i nie polecam tej gry:)

eh...

Opublikowano

co ty pierniczysz grales w to kiedys wszystko co za perly czyli kase mozesz kupic na placu targowym innym slowym musisz miec zloto a to nie jest trud

wchodzisz w plac targowy >>> przedmioty elitarne i licytujesz

@@up

chyba nigdy nie grales w seafight

Uwierz mi ze gram w ta gre kilka latek:)

Wszystko co teraz wyjdzie jest w dziale płatnosci(czyli za kase)

A po 2 zeby byc dobrym musisz miec 200 armat 55f a one sa tylko w mhh i wylicytowac je mozesz za 50mln:D

Dalej nigdy w ta gre nie gralem?

Opublikowano

Grałem kiedyś w seafight.... kiedy bez kasy mogło spokojnie się grać. Teraz bez kasy jesteś 0. Up ma rajcę bez armat 55 nie dasz rady, nie wiem ile można mieć teraz tych armatek, ale jak up podaje że 200 to policz sobie 200x7,5k pereł (chyba tyle kosztowały) + premium + pokłady, czyli jak chcesz grać w seafight to trzeba mieć mnóstwo kasy. Kiedyś na eventach z tych lizaków, dyń itp po 3/5k pereł leciało a teraz?

Opublikowano

dzieki za odpowiedzi, w takim razie odpuszcze sobie granie w ta gre :)

Final_Fantasy_by_BloodRei.jpg

Even if the morrow is barren of promises, nothing shall forestal... my return...

Loveles Poem - CC:FF VII

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

co ty nie odpuszczaj a wy nie pierniczcie glupot gram w seafight bardzo dlugo i jakos na poczatku sobie poradzilem i wgl nie kupowalem perel mam full elitke bez premki i co jakos gram

czlowieku na malym lvl wlatujesz z zaglami na 1/1 i puszczasz bota zbierasz perelki do 120-200 a nawet 300 tys perel

ile 300 perel ze 10 dni bocenia i masz juz duzo

pobocisz z miech i masz full elite bez zadnego premium wiec ogarnijcie sie na blyskach mozna wszysko zarobic kase itp wiec nie musialby nawet all kupowac za perly i nie pier,,, glupot bo chyba nie graliscie w seafight

jeden bot jest tu na mpc nie trudno go znalesc:p

bo jest w 1 tematach

ao jezeli ktos napisze ze bocenie to gowno to nie wypier... z tego forum bo to forum cheats

scaled.php?server=221&filename=minecrafti.jpg&res=landing

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...