Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczna peleryna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hHAHA ventris ? Co to jest za syf

Widziałem już coś takiego w wakacje 2012 jak miałem zajawkę na niemiecke privy była tam taka pelka za 700kk która co 10sec działa automatycznie.

Mimo wszystko jest to spoko sprawa.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

hHAHA ventris ? Co to jest za syf

Widziałem już coś takiego w wakacje 2012 jak miałem zajawkę na niemiecke privy była tam taka pelka za 700kk która co 10sec działa automatycznie.

Mimo wszystko jest to spoko sprawa.

Napisany 01 czerwiec 2012

xD

aFMA3pg.png

Opublikowano

Napisany 01 czerwiec 2012

xD

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zasrane odkopy.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Otrzymujesz złoty szpadel za wykop roku !

3523995100_1384950767.jpg?noCache=141311

Szpadel, szpadlem ale na gwint tu na końcu:

when logout with pc.getqf("auto_peleryna") != 0 begin
   pc.setqf("auto_peleryna", 0)
   cleartimer("auto_peleryna")
  end

jest ten cleartimer("auto_peleryna")?????

Opublikowano

jest ten cleartimer("auto_peleryna")?????

Teraz rozumiem czemu na forum uważają, że masz IQ równie niskie co rozmiar buta. Naucz się czytać zamiast bez sensu tworzyć spam.

Chodziło o to, że ta funkcja nie jest potrzebna, bo zwykły timer i tak się zeruje przy relogu.

Opublikowano

Teraz rozumiem czemu na forum uważają, że masz IQ równie niskie co rozmiar buta. Naucz się czytać zamiast bez sensu tworzyć spam.

Chodziło o to, że ta funkcja nie jest potrzebna, bo zwykły timer i tak się zeruje przy relogu.

Inkuś - data utworzenia tematu ;)

PS. po co te else? kmw, tw

umarł

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

@MarnujeCzas

Ale co zrobić jak to wgrać?
Po pierwsze musisz mieć serwer

Tworzysz nowy dokument tekstowy, wklejasz tam ten quest, zmieniasz końcówkę z .txt na .quest

Musisz wpierdolić plik .quest pod scieżke gdzie na swoim serwerze masz questy, w konsoli wpisać ./qc nazwa.quest

Po wykonanych czynnościach możesz iść i napierdalać wiosłem o ziemie a potwory same będą Ci się przywoływały (musisz mieć peleryne w eq i kliknąć na nia)

Opublikowano

No i potem się ludzie dziwicie czemu są boty na serwie, jak ten quest to sam bot.
Wgraj nie kończącą się pelerynę włącz auto pelerynę przytrzymaj spacje i przejdź do pulpitu i już sam Ci expi :D, oczywiście jak masz pro eq. :D

Opublikowano

@MarnujeCzas

Ale co zrobić jak to wgrać?

Po pierwsze musisz mieć serwer

Tworzysz nowy dokument tekstowy, wklejasz tam ten quest, zmieniasz końcówkę z .txt na .quest

Musisz wpierdolić plik .quest pod scieżke gdzie na swoim serwerze masz questy, w konsoli wpisać ./qc nazwa.quest

Po wykonanych czynnościach możesz iść i napierdalać wiosłem o ziemie a potwory same będą Ci się przywoływały (musisz mieć peleryne w eq i kliknąć na nia)

Nie musisz zmieniać końcówki z .txt na quest.

QufL90L.png

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...