Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAK TO JEST Z SM ? - CZYLI SPRZEDAWCY NA ALLEGRO.

lexiflexi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się jak to jest ze sprzedawcami na allegro, jakim sposobem mają SM. Na każdej aukcji dotyczącej walut do mmorpg można znaleźć intsrukcję , według której trzeba przejść do strony doładowania, iść do "wybierz ofertę" a następnie na pojawiającym się menu kontekstowym wybrać opcję ramki i otworzyć ją w nowym oknie. Następnie kopiujemy adres url i wysyłamy domniemanemu sprzedawcy i po jakimś czasie cieszymy się SM. Btw link działa podobno do 2 godzin. Nie wierzę,że nikt nie wie co to za sposób. Przecież ta instrukcja z allegro już jest wystarczającą wskazówką. Trzeba pogrzebać w tym kodzie, coś kopiować, edytować? Nie mam pojęcia. Dodam, że jeśli ktoś ma tu zamiar pisać posty nic nie wnoszące do dyskusji to radzę z góry sobie odpuścić :] Pozdrawiam

Opublikowano

Z tego co wiem i kiedys czytalem, to oni robią to smsem nie wiem jak, kolega kiedyś kupił na allegro i doladowywalo mu co kilkanascie sekund 20 czy tam 25sm. Moze w tym kodzie jest jakas luka i ktos napisal program i obchodzi to czy coś :P

Back to BF3...

Opublikowano

Temat poruszany był już kilka razy. korzystałem z takiej usługi. "Sprzedawca" dostarczył sm na konto w ok. 20-30min.

W czasie "doładowywania" kazał nie logować się na konto.

Sposób na darmowe sm ? Wątpie. Do teraz nikt nie obmyślił sposobu więc raczej go nie ma. Działa to raczej na takiej zasadzie że sprzedawca kupuje je płacąc chyba w innej walucie przez co wychodzi na +. To tylko moje przypuszczenia, nie wiem jak jest na prawdę gdyż sprzedawcy zazwyczaj trzymają to w tajemnicy.

Opublikowano

Wątpię. Znam osobę która kiedyś sprzedawała SM. Nie mówcie żeby jej zapytać, bo ona nie jest świadoma że wiem, a i tak się nie dowiem. Mogę powiedzieć jedno - to nie są żadne smsy, ani obce waluty. Dlatego mnie nurtuje ten fakt i staram się dowiedzieć. Wiadomo, że trzymają w tajemnicy, ale ktoś na to wpadł, a że się pojawiają coraz nowsi to jakoś to jest przekazywane : )

Gość daronian
Opublikowano

Teraz już Wam to wytłumaczę... nawet nie muszę dawać przykładu Smoczych Monet, ale ogólnego handlu.

Czyli, kupujesz hurtowo, a sprzedajesz detalicznie. Na przykład za 100 SM płacisz 10 zł, a za 500 SM płacisz 35 zł.

Dostajesz zniżkę za ilość ile kupisz. Jeżeli owy sprzedawca sprzeda załóżmy coś za 6.000 zł, to gdy sprzeda kilkuset osobom zarobi nawet dwa razy więcej.

Odpowiedziałem na jakieś pytanko? =)

PS. Nie, nie ma żadnego sposobu na darmowe Smocze Monety, czy luki w kodzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...