Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] TribalWorlds.tk Serwer nowej generacji :D!

lagri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklamaog.png

Teraz Reklama z Generatora:

TribalWorlds

Prędkosć:

Serwer 1: 15

Serwer 2 : 200

Serwer 3: 3000

Serwer 4: 500

Parametry VPSa:

RAM: 3GB

Procesor: 2Ghz x2

Szybkosć łacza: 100MB

http://tribalworlds.tk/

lub

Przenies mnie!

Generator by krycha1996

banner.png

Opublikowano

fajny serw zapro all bo to nie jest jakaś masówka jest ranking na kontynencie i forum plemienia i fajny kolor :) zapro na s2 !

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

Przekonałem się co do administacji jak i serwera.

Administracjo: Gratuluje tak świetnego projektu.

Mam nadzieje że serwer szybko zyska graczy.

Userzy: Grajcie bo warto. Administracja bardzo ogarnięta.

Nic tylko grać.

Jeszcze raz gratuluje i zapraszam.

Pozdrawiam Keitha

@edit

Dodaj reklame w generatorze bo modek usunie.

I dodaj odnośnik do strony ;)

ukmrF.png

Opublikowano

Z tego co robotek mowil zrobiles go w chuja z serwerem. Pozdro to serwer na jeden miesiąc ;-) ciekawe kto ci go będzie opłacać widziałem, że sponsora szukasz więc kaską nie srasz.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Jak Go zrobiłem w Chu** Poprostu Powiedziałem że Jestem Adminem na Serwerze od Lagriego ... ]A Lagri nie ma Obowiązku robić z tb serwera ...

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Z tego co robotek mowil zrobiles go w chuja z serwerem. Pozdro to serwer na jeden miesiąc ;-) ciekawe kto ci go będzie opłacać widziałem, że sponsora szukasz więc kaską nie srasz.

graczy w najbliższym czasie dojdzie, a co to za problem zorganizować ok.30zł na vps?

Opublikowano

nie tyle co w ch**a ale jeżeli się podejmujesz (lagri) czegos to nie rezygnuj z tego po cichu tylko walnij to w twarz... ale ja się kłucić nie będę cóż zdarza się, obejdzie się i bez lagriego, czekam tylko czy thebuster zostaje czy również przechodzi na wyłączność do lagriego

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Teraz takie sranie w banie, że co to za problem, a gdy przyjdzie co do czego, to kasy nie będzie, a serwer będzie zawieszony, jestem ciekaw ile ten syf wytrzyma, a co do Ciebie buster, dostałeś Admina, a za niego masz komentować inne privy na - ? ojojo ;c

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

Ziomal :) Gdzie Komentowałem Inne Privy za Niego?:) Pisze moją Opinie ...

Dobra Koniec Za dużo Spamu

P.s Moda Prosze o NIE ZAMYKANIE

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Teraz takie sranie w banie, że co to za problem, a gdy przyjdzie co do czego, to kasy nie będzie, a serwer będzie zawieszony, jestem ciekaw ile ten syf wytrzyma, a co do Ciebie buster, dostałeś Admina, a za niego masz komentować inne privy na - ? ojojo ;c

heh tribalworlds to syf? W takim razie czekotribles to też syf bo to largi zbudował oba priwy na tym samym silniku...

Opublikowano

heh tribalworlds to syf? W takim razie czekotribles to też syf bo to largi zbudował oba priwy na tym samym silniku...

ahaha, po pierwsze lagri gówno zrobił i gówno robi, po drugie to silnik sir rolanda, wiec mi tutaj nie pisz takiego czegoś, zbudować to ja sobie moge domek w mc.

z8FrT.png

sygnatura by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...