Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

małże solar

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ceny małży na solarze spadły do ok 150k a zbieram na riba +9 wartego 15kk łowiłem długo, bo jak zaczynałem łowić chodziły po 250k.

Moje pytanie:

Czy poczekać aż ceny małży znów wzrosną?

Opublikowano

najczęsciej odpalam se fb i na dropie szukam metków czsami zerkając czy GM nie pisze.

Mówicie że jak małże pójdą w góre to i all. 2 mieś temu rib +9 kosztował 9kk a małż około 300k teraz rib 11kk a małż 150k coś z tym nie tak...

Opublikowano

Nie czekaj jak wzrosną ceny , bo wtedy logiczne że cena riba wzrośnie . Wystawiaj skelpy w różnych krajach na ch handlowym po te 250k , i niech schodzą po te pare godzin.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jak masz dobrego kompa to wbij 2 kontem 30lvl i łów na 2 fishbotach a na 3 koncie drop z metinów

Pamiętaj żeby fish bota nie używac na głównym koncie! Mi jak zbanowali konto z fish botem to drugiego nie więc jest jakaśs szansa że nie stracisz dużo

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś poczekać. Może być i te 2 tyg. Przeżuć małże na inne konto na innym e-mail'u a na tym 30+ ciągle łów ryby i wydobywaj małże.

Gość daronian
Opublikowano

Rzadko w grach bywa tak, że tylko jeden przedmiot staje się droższy... wpływa na to inflacja na przykład serwerowa.

Proponuję wystawić 3 konta na FishBocie (lub więcej), a dodatkowo postacią 9 lvl chodzić do Imha - zawsze możesz trafić na jakiegoś RIBA +4 ze śr. 40%.

Opublikowano

w shinso po 250k? przyjdź Jinno ch2 są tam po 100k czasem 90k medale też spadły bo po 70k w jaki sposób polecacie kase zarobić? medale i fb zadny zarobek riby?... nie mam szczescia do dropu zostają metki z m1 ale ostatnio zadne ku mi nie dropią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...